Mergi la conţinut

Moto Lady

Autentifica-te  
  • postări
    132
  • comentariu
    1
  • vizualizări
    28.119

Cum merge campania Iuliei?

Autentifica-te  
Moto Lady

194 vizualizări


Se extinde si se clarifica. In ce sens? In primul rand, suma necesara este de 30 000 de euro. In al doilea rand, cei din strainatate pot dona mai usor si mai ieftin. Dar, ca sa nu te tin „in drum”, hai sa detaliem.

Donatii directe din tara

Iti reamintesc ca pe numele ȚÎRLEA LUIZA TUDORA, se poate dona in conturile

RON: RO15BTRLRONCRT00K5252802

EUR: RO27BTRLEURCRT00K5252801

Un mic pont: daca vrei sa scapi de comisioane, mergi si depune banii cash, direct la ghiseul bancii. Transferurile bancare costa, indiferent cum sunt facute si intre ce banci.

Metoda aceasta o voi folosi si eu.

motociclisti fericiti

Oamenii uniti sunt mai fericiti

Donatii directe din strainatate

Oamenii cu suflet mare din alte tari, fie ei romani sau straini, pot dona direct cu cardul, la costuri mai reduse decat ale transferului bancar international, contribuind la aceasta campanie umanitara. Pana acum s-au strans 1790 de euro prin aceasta metoda, de la 22 de contribuitori.  Chiar daca locuiesti in Romania, anunta-ti prietenii din diaspora despre aceasta posibilitate?

Donatii indirecte

De asemenea, pentru cei care vor sa fie mai eficienti, sa doneze si sa cumpere cadouri pentru Pasti in acelasi timp, exista posibilitatea cumpararii cartii „Moto Lady”. 10% din pretul fiecarei carti va fi donat Iuliei. Pana in prezent, 4 oameni au facut acest gest frumos si au comandat 5 carti. Imediat ce primesc banii pe comenzile din acest weekend, merg la banca sa donez procentul.

Cat timp nu vor mai aparea noutati despre Iulia, nu voi mai posta despre donatii. Sper doar ca am insuflat suficienta umanitate si generozitate cat sa fie fata ajutata. Cat despre transparenta donatiilor, voi gasi o solutie tehnica sa fie la vedere datele despre donatiile facute din partea „Moto Lady”.

Paste fericit si o inima mai buna pentru toti!

doneaza din inima


Vezi articolul integral

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×