Mergi la conţinut
  • postări
    217
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    58.690

Pura si versatila, SCHUBERTH a reinventat casca full-face prin R2


United Motors

823 vizualizări

Pura si versatila, SCHUBERTH a reinventat casca full-face prin R2

r2 large
Motocicliștii au cerut-o, SCHUBERTH o livrează: o cască full-face pentru majoritatea motocicliștilor. La INTERMOT, în COLOGNE, noua cască R2 își celebrează premiera mondială cu un design modern și un sistem de comunicație inovativ.


În piața moto, există un trend "Înapoi la universale". Mulți motocicliști aleg motociclete naked, sport touring-uri și stradale care sunt pure și versatile și în același timp contemporane și accesibile. Acestea sunt exact și specificațiile noii căști SCHUBERTH R2: o cască clasică, full-face cu un design modern și caracteristici imbatabile. O cască care complementează orice motocicletă și orice stil de condus, ușoară și confortabilă pe care abia o simți când ești pe motocicletă. Un alt lucru pe care nu îl vei simți dar e bine de știut: R2 este pregătită cu pentru comunicare prin bluetooh și recepție radio ca standard. Vine integrată cu antenă radio, două difuzoare, un microfon și spațiu ce permite montarea sistemului opțional de comunicare SC1 care a fost dezvoltat în colaborare cu SENA - pur si simplu "plug and play".

Kiska a realizat design-ul și stilul decorativ al căștii SCHUBERTH R2. Dar casca full-face nu doar arată bine, a fost dezvoltată de asemenea în laboratorul SCHUBERTH de acustică și aer. Aceasta o face potrivită și pentru motocicletele puternice și naked-uri, unde aerodinamica perfectă joacă un rol și mai important decât la alte motociclete. Un alt aspect important, în particular pentru motocicliștii sportivi este viziera mare anti-aburire a căștii SCHUBERTH R2. Chiar și când motociclistul adoptă o poziție de mers sportivă, vizibilitatea este sporită.

În ciuda greutății reduse și dimensiunilor compacte, SCHUBERTH R2 oferă maximul de absorbție la impact. Sistemul de prindere cu două cleme și bureții din interior de la obraji ce pot fi îndepărtați din exterior în cazul unei urgențe conturează și mai bine siguranța generală. R2 va fi disponibilă din primăvara anului 2017 în dimensiuni ce variază de la XS (53) la XXL (63) - în culorile clasice negru, alb si antracit la prețul de 419 euro cu unul din decorațiile atractive NEMESIS, ENFORCER și RENEGATE la 499 euro.


Sursa: United Motors

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...