Mergi la conţinut
  • postări
    217
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    58.647

Nou pentru 2016: SCHUBERTH SR2 - remarcabil pe circuit, perfect pe drum


United Motors

342 vizualizări

sr2 large

Cu aerodinamica și aeroacustică optimă, precum și funcționalitate de top si siguranta maxima, noua casca supersport SCHUBERTH SR2 este echipamentul ideal atat pentru utilizarea de zi cu zi, cât și pentru circuit.


În dezvoltarea sa, noua cască SCHUBERTH SR2 a beneficiat de vasta experiență adunată în tunelul de vânt și pe circuit de singura companie care produce căști în Germania. Cinci ani de experiență cu casca supersport SR1 la curse și pe drum și trei decenii de cercetări ample în tunelul de vânt au adus informații valoroase și experiență, care au fost acum încorporate în dezvoltarea căștii Schuberth SR2.


În nenumărate teste în laboratorul de Aer & Acustică SCHUBERTH din Mgdeburg, noul SR2 a fost optimizat pentru performanță maximă pe circuit. Forma ideala a căștii cu partea frontala relativ largă iar cea din spate mai îngustă nu are numai rolul de a minimiza rezistența la frecare cu aerul (și cu ea, încordarea musculaturii gâtului), dar a fost de asemenea aerodinamic stabilizată cu ajutorul a două spoilere laterale și al celor două spoilere dezvoltate de D- Force 2 pe partea din spate a căștii. Astfel, SR2 este stabil în vânt, fără lift sau orice tendință de ondulare.

În plus, la fel ca toate celelalte căști SCHUBERTH , noul SR2 este printre cele mai silențioase căști de pe piata, datorita cercetari intensive în tunelul de vânt. Un deflector de vant inclus la livrare are rolul de a reduce de asemenea curentul de aer precum și zgomotul produs de vant. SR2 are dezvoltate două noi aerisiri de cap reglabile, precum și o aerisire la bărbie și viziera separate pentru o distribuire optima a aerului catre gura pilotului, asigurând o sursă de oxigen adecvată. Prin intermediul unui sistem complex de aerisire. Special dezvoltat pentru SR2, acest sistem realizează o alimentare cu aer proaspăt până la unsprezece litri pe secundă.

Noua cască SCHUBERTH SR2 este oferită în sase dimensiuni de la 53 (XS) la 63 (XXL). În plus, trei carcase de dimensiuni diferite sunt folosite în funcție de mărimea capului pentru o potrivire perfecta. Carcasa este realizată dintr-o matrice de fibră de sticlă ranforsată. Acest lucru înseamnă că SR2 cantareste numai 1295 grame (marimea M), făcând-o una dintre cele mai usoare căști din clasa sa.

Învelișul interior este facut din EPS în diferite grade de duritate pentru a asigura cea mai bună potrivire posibilă, confort superior și absorbție maximă la impact. SR2 are o închidere dublu-D-Ring bine dovedită în curse pentru a asigura ajustarea curelei de la bărbie într-un mod simplu și precis

Pernele noi din interiorul noului SR2 se disting prin design ergonomic și forma remarcabilă și sunt căptușite cu pielea Coolmax® care îndepărtează umezeala. Interiorul căștii SR2 este complet detașabil, lavabil și se usucă pe repede. Fiind acoperit cu un strat anti-alergenic și anti-bacterian, asigură un confort și o experiență plăcută la purtare. Pernele reflectorizante din spatele gatului fac casca ușor de reperat, mai ales în întuneric.

SCHUBERTH SR2 va fi prezentată publicului pentru prima dată la târgul EICMA din Milano, Italia în perioada 19-22 noiembrie 2015. Aceasta va deveni disponibilă din primăvara lui 2016 la preturi incepand de la 669 Euro într-o singură culoare. În plus, acesta va fi oferită în șapte combinații de culori atractive diferite.

Căștile de curse SCHUBERTH cu care piloții din MotoGP vor participa la Cupa Red Bull Rookies sunt bazate pe noua cască supersport SR2.


Sursa: United Motors

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...