Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.325

Anvelopă pentru 29er cu o greutate de doar 475 de grame, de la Vredestein

Autentifica-te  
freeriderro

120 vizualizări

Producătorul de anvelope Vredestein a prezentat la Eurobike o serie de noutăți, iar noi am fost prezenți la standul lor pentru a arunca un ochi asupra noilor modele. Printre cele mai importante se numără noua anvelopă Spotted Cat Superlite, iar denumriea este pe bune. Doar 475 de grame cântărește noua anvelopă în formatul 29 x 2.00 și doar 485 de grame în formatul 29 x 2.20, fiind concepută pentru teren uscat și dur. Construcția sa cu numeroase crampoane centrale și mici, asigură o viteză de rulare foarte mare, iar cele laterale, de asemenea mici, promit a asigura și o aderență laterală bună.

DSCF1687Tot din categoria Superlite fac parte și noile Black Panther, o anvelopă de folosit atât pe teren uscat cât și pe teren umed. De fapt, aceasta se vrea a fi un all-rounder reușit, cu mențiunea că pe nămol, nu sunt chiar indicate. Chiar și în aceste condiții, versiunea 27.5 x 2.20 cântărește doar 480 de grame, pe când cea în dimensiunea 29 x 2.20, cântărește 630 de grame, cu 120 TPI. Crampoanele sunt ceva mai înalte decât în cazul anvelopei Spotted Cat sunt amplasate mai rar, iar central, acestea sunt aproape unite, pentru a oferi o viteză bună de rulare.

DSCF1688Pentru și mai multă aderență, decentă chiar și în condiții de noroi, cei de la Vredesetin propun anvelopa Black panther Xtrac Superlite, cu o greutate de 570 de grame în dimensiunea 29 x 2.20, cu 120 TPI. Se face remarcată prin crampoanele și mai înalte și dispuse și mai rar. Desigur, nu este o anvelopă de viteză, în schimb este una ce ar urma să ofere aderență optimă în cele mai dificile condiții.

DSCF1693Pentru curse de Cross Country în condiții extreme, asta presupunând un teren dificil, vei avea la dispoziție anvelopa Black Panther Xtreme Heavy Duty. În acest context se schimbă radical și greutatea anvelopei, aceasta cântărind 745 de grame în versiunea 27.5 x 2.20 și 755 de grame în versiunea 29 x 2.20. Altfel spus, pentru aderență și protecție mai bune, trebuie făcut un compromis, iar acesta este capitolul greutate.

DSCF1695Importator Vredestein în România: 1ktm.ro.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×