Mergi la conţinut
Autentifica-te  
 • postări
  216
 • comentarii
  0
 • vizualizări
  43.828

Casti Schubert 2017

Autentifica-te  
United Motors

456 vizualizări

Precomanda noile căști Schuberth 2017

Din Aprilie 2017, Schuberth va avea culori noi pentru toate modelele de căști. Dacă vrei să îți rezervi o culoare / mărime din timp, contactează-ne pe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau +40 726 700 384

large


Sursa: United Motors

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

 • Conținut Similar

  • De CosminHonda666
   Caut tobe custom Honda shadow 600 1994
   Ma intereseaza sa faca galagie :))cu sunet placut
   Astept oferte
  • De freeriderro
   Anvelopele Mezcal sunt varianta de cauciucuri cross country rapide, pentru uscat, ale prodicătorului italian Vittoria. Profilul acestori noi Mezcal de 700×35 este alcătuit din protuberații mici, cu un centru aproape continuu, care are rolul reducerii rezistenței la înaitare, lucru care ar trebui să fie ideal pentru drumuri forestiare uscate sau poteci de bună calitate.

   În acest moment în oferta Vittoria cele mai înguste anvelope Mezcal sunt de 52 (2,1”), așadar acestea de 35 ar trebui să fie similare cu ceva pentru ciclocros. Pentru gravel și ciclocros Vittoria are însă dedicată gama Terreno, cu patru opțiuni și o mulțime de mărimi, inclusiv 650Bx47 și 700c cu lățimi de 31, 33 și 38 mm. 35mm ar fi o nouă dimensiune la Vittoria.

   Din imagini rezultă că noua anvelopă va avea în alcătuire Graphene 2.0, despre care Vittoria spune că oferă o mulțime de beneficii: aderență foarte bună, și pe ud și pe uscat, rezistență mică la înaintare și robustețe.

   Nu există încă un preț anunțat, iar disponibilitatea pe piață este estimată pentru toamna 2020, cel mai devreme vara 2020.

   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   Geometria modernă lungă și cu unghi mic al furcii de pe modelul Jeffsy Carbon 2020 este oferită acum și sub forma YT Jeffsy 2020 din aluminiu. Noua geometrie s-a bucurat de un mare succes pe cadrul din carbon, acum aceasta fiind disponibilă și pentru cei ce își doresc un cadru metalic dar vor să beneficieze de toate avantajele comportamentului mai progresiv. Unghiul mai mic al furcii, reach-ul mai lung și partea frontală mai coborâtă ar trebui să ofere ciclistului o poziție agresivă dar confortabilă și caracteristici bune pe urcare. Nu doar geometria și materialul cadrului sunt noi, YT Jeffsy 2020 vine și cu două noi culori, Black Maginc și Two Tone Blue.
   La fel ca la modelul din carbon, modelul Jeffsy 2020 din aluminiu e disponibil atât cu roți de 27.5 cât și de 29, mărimile fiind acum între S și XXL. Atât modelele pe 27.5 cât și cele pe 29 vin echipate cu furcă RockShox Yari RC cu cursa de 160 sau 150 mm, cu 10 mm mai mult decât la modelul anterior.
   Partea din spate a modelului YT Jeffsy 2020 primește o cursă de 150 mm pe modelul de 29 și de 160 mm la cel de 27.5, ambele folosind un amortizor RockShox Deluxe Select. Geometria ambelor cadre poate fi modificată cu ajuturul unui Flip Chip ce coboară monoblocul cu 8 mm și micșorează unghiul furcii cu 0.5 grade. Reach-ul variază între 422-522 mm pe cadrul de 27.5, la cel de 29 cifrele fiind puțin mai mari, între 430 mm la mărimea S și 510 mm la XXL.
   Greutatea anunțată a modelului de bază e de 15.2 kg în mărimea L, echipat cu transmisia SRAM SX Eagle 1×12, frâne SRAM Guide T și roți DT SWISS M 1900 Spline cu anvelope Minion DHRII.
   Cadrul acceptă un bidon FIDLOCK de 600 ml. YT spune că s-a asigurat ca mentenanța și service-ul modelului din aluminiu Jeffsy să fie mai ușoare, datorită accesului la toți pivoții suspensiei dintr-o singură parte. În plus, bicicleta e dotată cu garnituri suplimentare de protecție la noroi și la apă.
   După cum e obiceiul la YT, noul Jeffsy 2020 are un preț foarte avantajos de doar 1999 Lire Sterline. Modelul Two Tone Blue e deja pe stoc iar cel Black Magic poate fi comandat dar nu va fi disponibil decât după 5 februarie.
   Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.
   Informații de pe bikerumor.com
   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   Campagnolo îmbogățește oferta de roți Bora WTO cu o nouă opțiune cu profil de 33 mm. WTO vine de la Wind Tunnel Optimisation și reprezintă roți proiectate de Campagnolo pentru a păcăli vântul. Noile Bora WTO 33 au cel mai mic profil din gamă, dar Campagnolo spune că acestea oferă beneficii aero evidente în comparație cu roțile neoptimizate.
   După versiunile cu profil de 77, 60 și 45 mm, modelul 33 folosește un profil de jantă cu înălțimea de 33 mm și o lățime internă de 19 mm. În combinație cu spițele cu secțiune eliptică montate în schemă G3, roata salvează aproximativ 7.5 W la 45 km/h în comparație cu un set de roți neoptimizate aerodinamic.
   Roțile folosesc butucii cu rulmenți ceramici USB și includ tehnologia tubeless 2-Way Fit. Aceasta permite atât folosirea anvelopelor tubeless cât și a celor clasice cu cameră.
   Roțile sunt disponibile în versiuni pentru frână pe jantă sau pe disc, modelul pe disc fiind disponibil doar în schema de culori întunecate în timp ce versiunea cu frânare pe jantă primește și opțiunea grafică Bright. Prețul ambelor versiuni e de 2160 Euro și sunt deja disponibile.
   Mai multe informații aflați de pe pagina producătorului.
   Informații de pe bikerumor.com
   Sursa: Freerider
  • De freeriderro
   În perioada 11-19 iulie 2020, în premieră pentru România, Randonneurs România va organiza brevetul din categoria BRM1200+, RO-VELO Epic Tour Randonneur, pe un traseu unic, cu distanța de 2020 de km și aproximativ 15.000 de metri diferență de nivel, pe itinerariul: București – Buzău – Focșani – Iași – Sibiu – Transfăgărășan – Sibiu – Arad – Bumbești Jiu – București. Modul de participare poate fi consultat aici.
   De la organizator:
   Brevetul poate fi parcurs într-una din variantele:
   GREEN – cu respectarea etapelor stabilite de organizator, în timpul limită de 202 ore; RED ONE – în ritmul ales de fiecare participant, complet pe cont propriu, cu timpul limită de 160 de ore; RED TWO în aceleași condiții ca Red One, dar timp limită 202 ore. Pentru varianta GREEN sunt disponibile 100 de locuri, iar pentru variantele RED sunt disponibile 50 de locuri în total.

   Pre-înscrierile au loc în perioada 2 februarie – 2 martie, iar înscrierile în perioada 5 martie – 25 mai. Pentru preînscriere, cicliștii trebuie să fi parcurs cel puțin un brevet de minimum 600 de km în perioada 2016-2019. Pentru finalizarea și validarea înscrierilor, participanții trebuie să parcurgă un brevet de minimum 300 de km în sezonul 2020. Calendarul evenimentului poate fi consultat aici.
   Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Adevărații VeloPrieteni cu susținerea “Mausolee pe biciclete”, Primariei Bumbești Jiu, Reprezentanților Regionali din Buzău, Iași, Sibiu și Arad și al magazinului DragZone din București, precum și cu sprijinul oferit de o echipă de voluntari.
   Sursa: Freerider
×