Mergi la conţinut
Autentifica-te  
 • postări
  937
 • comentarii
  0
 • vizualizări
  14.024

COMUNICAT OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE MOTOCICLISM CU PRIVIRE LA IMPOSIBILITATEA DESFASURARII ETAPEI FINALE A CNIR VITEZA 2016

Autentifica-te  
FRM

38 vizualizări

logo frm

Bucuresti, 06.10.16

Federatia Romana de Motociclism a luat astazi in mod oficial act de imposibilitatea organizarii ultimei etape a Campionatului National Individual al Romaniei la Viteza 2016 de catre moto-clubul Century Team Voluntari, programata sa se desfasoare in perioada 8-9 octombrie in complexul Motor Park din Adancata (jud. Ialomita), din motivul lipsei de suport financiar si a debitelor acumulate pana in acest moment.

Precizam ca initial organizarea ultimei etape a CNIR Viteza era in responsabilitatea moto-clubului CSM Bucuresti, care a fost inlocuit de moto-clubul Century Team Voluntari, dupa retragerea suportului financiar intern CSM Bucuresti, in urma cu o luna de zile. Din nefericire nu s-a ajuns la un consens pentru asigurarea organizarii intre reprezentantul complexului Motor Park din Adancata, si reprezentantii cluburilor CSM Bucuresti si Century Team Voluntari.

Precizam de asemenea ca deficitul financiar inregistrat este generat de costurile ridicate pentru organizarea unei etape, costurile complexului Motor Park drept chirie, plus alte costuri inregistrate de organizatori, cum ar fi serviciile de ambulanta, cronometraj, oficiali, arbitrii de traseu, live-streaming, etc., ce depasesc suma de 15.000 EUR / etapa, toata aceasta povara financiara creand un deficit intre cheltuieli si incasari mult prea mare pentru a fi acoperit de un moto-club organizator.

Ca urmare a acestei situatii, domnul Virgil Marin – Directorul Campionatului de Viteza 2016, a cerut imediat in mod unilateral eliberarea sa din functiile de Director al CNIR Viteza 2016 si Membru al Comisiei de Viteza a FRM, cererile sale ajungand la Presedintele FRM si la Presedintele Comisiei de Viteza.

 

Comisia de Viteza a fost urgent consultata pentru a lua deciziile care se impun, in aceste noi conditii:

1). Ultima etapa a CNIR Viteza 2016, programata sa se desfasoare in perioada 8-9 octombrie, in organizarea moto-cluburilor Century Team Voluntari/CSM Bucuresti, a fost anulata;

2). Conform Regulamentului de Viteza, art.1.1.2., pag. 2, in cazul desfasurarii a cinci etape, se va scadea o etapa;

3). Rezultatele din Clasamentul General Final al CNIR Viteza 2016 sunt disponibile aici.

Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor din acest sezon !

 

Avand in vedere aceasta anulare a etapei finale a CNIR Viteza, dorim in primul rand sa expimam dezamagirea impreuna cu toate partile implicate si sa anuntam ca nu se va desfasura in mod legal niciun eveniment moto in acest sfarsit de saptamana in complexul Motor Park, toate autoritatile statului fiind anuntate cu celeritate asupra nedesfasurarii evenimentului CNIR Viteza.

La cererea Presedintelui FRM, se va efectua in perioada imediat urmatoare o ampla analiza la nivelul Biroului Federal al FRM asupra neintelegerii generate intre partile implicate in organizarea CNIR Viteza: Directorul Campionatului, Moto-Cluburi organizatoare si reprezentantii complexului Motor Park din Adancata, pentru a lua deciziile care se impun si pentru a elimina pe viitor orice alte situatii posibil similare.

Secretariatul FRM


Vezi sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

 • Conținut Similar

  • De mau
   Noutatea acestui sezon care începe pe 8-9 Aprilie la Serres o reprezinta schimbarea formatului: de acum inainte se vor disputa doua curse de Campionat la fiecare intalnire, una Sambata si una Duminica, in total 10 curse!
   Taxa fixa pentru 3 zile pe circuit: 150 EUR

   Vezi programul de concurs si regulamentul particular in articol:
   http://www.frm.ro/cine-va-iesi-campion-al-romaniei-in-acest-sezon/
    
   Iar aici pagina de Facebook a cursei:
    
   https://www.facebook.com/events/620250611498064/
    

  • De Noni
   Federatia Romana de Motociclism a dat publicitatii calendarul competitional provizoriu pentru anul 2015.
    
   Sezonul va fi deschis de competitiile de hard-enduro, Cupa King of the Hill Arad, etapa la care in anul 2014 au participat aproape 300 de piloti din europa si Africa de Sud si
   Cupa Apuseni Enduro Trophy programate pentru a treia decada a lunii martie 2015.
    
   Luna aprilie ne aduce in prim plan etapele de motocros, enduro si dirt-track iar in luna mai pasionatii curselor de viteza si supermoto vor fi alaturi de favoritii lor. Din calendarul FRM nu lipsesc nici etapele de rally-raid.
    
   Desigur, avem etape in Campionatul Est European, in Campionatul Mondial dar si in Campionatul European unde etapa de la Piatra Neamt conteaza si pentru Campionatul National Individual al Romaniei, programata in perioada 26-28 iunie 2015.
    
   Cea mai grea competitie hard-enduro din lume revine la Sibiu. Red Bull Romaniacs ne va tine cu sufletul la gura intre 14-18 iulie 2015.
    
    
    
    
   Pentru a viziona calendarul competitional provizoriu 2015 va invitam sa dati click mai jos in atasament
   FRM-Calendar-provizoriu-201522-dec..pdf
  • De MOTOBOOM
   In weekend-ul viitor, 300 de sportivi sunt pregatiti sa ia startul in cea de a cincea etapa a Campionatului National de Hard Enduro. Competitia incepe vineri, 29 august cu un prolog de 10 km urmat, sambata si duminica, de un traseu total de aproximativ 180 km.

   Clubul Sportiv Ride Competition Timisoara, organizatorul evenimentului Regiment 13 Hard Enduro, a pregatit pentru aceasta ultima etapa a anului un traseu care cu siguranta va face diferenta intre primii clasati si restul plutonului.

   Se asteapta o competitie dura intre sportivii din fruntea clasamentului general la toate clasele, dificultatile anuntate in traseu putand aduce rasturnari de clasament pana in ultimile secunde ale competitiei.

   Mai jos aveti clasamentul general (top 3) dupa primele 4 etape ale sezonului 2014:

   Clasa A:

   1. KOVACS ERVIN ZSOLT - BGS MOTORSPORT BUC. - 363 p
   2. JOZSA NORBERT LEVENTE - BGS MOTORSPORT BUC. - 326 p
   3. VARGA ZSOLT(JR) - BGS MOTORSPORT BUC. - 274 p

   Clasa B:

   1. NICOLAE DANIEL - JITSU ZARNESTI - 340 p
   2. CYPRIAN ZDENEC - SLOVACIA - 330 p
   3. SARDARESCU RADU - CSU STIINTA BUC. - 292 p

   Clasa C:

   1. COSTACHE VICTOR IONUT - ADVENTURE RIDE BUC. - 233 p
   2. MARINESCU COSMIN MIHAI DUAL RACING TEAM BUC. - 221 p
   3. BARTALESI LUCA - DUAL RACING TEAM BUC. - 166 p


   Sursa
×