Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.291
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    304.025

Perfect pentru iarnă – bidoanele izolate CRIO

Autentifica-te  
freeriderro

69 vizualizări

Iarna nu ne împiedică să ne continuăm plimbările pe bicicletă și antrenamentele însă temperaturile joase, chiar și sub zero grade, au ca rezultat înghețarea lichidului din bidonul de apă de pe bicicletă, chiar dacă acesta este ceai îndulcit cu mult zahăr. Există soluții pe piață, iată și articolul în care am testat 8 bidoane termoizolate ce le poți găsi în magazinele din România, însă CRIO promite să revoluționeze acest domeniu.

bidon termoizolat apa bicicleta crio 01

Bidonul Crio folosește un gel special pentru izolație, denumit cryogel. Este un material utilizat și de NASA sau Formula 1 pentru a menține temperaturile în medii extreme. Materialul folosit promite să mențină băutura rece când afară e cald sau caldă când afară e frig. Acest cryogel nu doar că permite o izolație bună, dar folosind-ul bidonul va avea și pereți mai subțiri obținându-se astfel o dimensiune totală a bidonului mai apropiată de cea specifică bidoanelor normale, neizolate.

bidon termoizolat apa bicicleta crio 02

CRIO nu conține BPA, are o capacitate de 600 ml, are o suprafață aderentă dotată cu silicon și folosește o valvă de tip „one-way” din care nu va picura nimic accidental.

Prețul promoțional este de 27$ în perioada campaniei derulată pe Kickstarter. Livrarea este estimată pentru ianuarie 2017.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×