Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.280

ABUS NutFix fixează roțile și tija de șa împotriva furtului

Autentifica-te  
freeriderro

74 vizualizări

Eurobike-day-3-4-389Când este vorba de furturi, nu doar bicicletele complete sunt în pericol ci și roțile sau șeile și tijele de șa scumpe, elemente care pot fi sustrase extrem de ușor de pe o bicicletă ce are doar cadrul asigurat în suport. Există pe piață multe produse care asigură securitatea acestor componente odată ce bicicleta e legată, dar ABUS vin cu o soluție nouă și foarte simplă, prin care tija de șa și roțile pot fi asigurate atâta timp cât și bicicleta este legată strâns.Eurobike-day-3-4-388

Sistemul se numește ABUS NutFix și înlocuiește axul standard cu piuliță sau QR cu acest sistem de nuci cu blocaj. Astfel, acestea se pot desface doar atunci când bicicleta este culcată pe o parte, ceea ce e imposibil dacă ea este legată. Seamănă cu sistemul Kryptonite, dar care necesită întoarcerea bicicletei cu roțile în sus, în timp ce acesta necesită doar poziționarea lor la 90 de grade. În cazul în care bicicleta nu este culcată, nucile se învârt în gol. Bicicleta trebuie totuși legată strâns pentru a nu putea fi poziționată orizontal de către hoți (evident, în ideea că aceștia cunosc sistemul).

Eurobike-day-3-4-387Sistemul NutFix va fi disponibil în mai multe culori, pentru QR de 100 și 135 mm dar și pentru ax cu șurub de 3/8 inch, M9 și M10 și pentru coliere de tijă de șa de 28.6 și 34.9 mm. Prețul nu a fost încă anunțat.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații preluate de pe bikerumor.com

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×