Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    3.278
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    128.432

Tune Black Foot: angrenajul care cântărește doar 375 de grame

Autentifica-te  
freeriderro

18 vizualizări

Mai ușor de atât, cu greu se poate. Cei de la Tune au reușit să scadă greutatea angrenajului Black Foot la doar 375 de grame, incluzând aici o foaie XX1 cu 28 de dinți cât și brațele acestuia. La fel ca în cazul angrenajelor Shimano, brațele lui Black Foot sunt goale pe interior, însă carbonul le face mai ușore ca majoritatea angrenajelor pentru Cross Country disponibile în acest moment pe piață.

black_foot_2015-e1443639679758Mai mult, brațele sunt construite cu ajutorul tehnicii broșate, așa cum o numește producătorul, o tehnică de complet automatizată care elimină complet toleranțele pe care de regulă le întâlnim în cazul produselor din carbon handmade. Se folosește astfel o cantitate mai mică de material, însă valoarea rigidității exprimată în STW, este una mare, brațele transferând cu succes energia către roată, fără a flexa semnificativ. Sunt disponibile cu brațe de 172.5 sau 175mm.

Producătorul le recomandă de asemenea și pentru All Mountain sau Enduro, așadar dacă ai la dispoziție aproximativ 700 de euro pentru noul tău angrenaj, poate ar trebui să arunci un ochi pe site-ul producătorului pentru a afla detalii despre unul dintre cele mia ușoare angrenaje din lume.

via TUNE


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×