Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    301.723

Casca Bell Overdrive aduce tehnologia MIPS sub 100 Euro

Autentifica-te  
freeriderro

53 vizualizări

bell-overdrive-mips-road-bike-helmet-2După ce au introdus tehnologia de protecţie MIPS pe modelul de top Zephyr şi pe cel de performanţă medie Stratus, cei de la Bell aduc această protecţie suplimentară la accidentările prin rotaţie şi pe modelul ieftin Overdrive, care va avea un preţ mai mic 100 Euro.

bell-overdrive-mips-road-bike-helmet-1Overdrive MIPS va fi disponibilă în 5 culori: roşu, negru, albastru mat, galben Retina Sear şi alb/argintiu. Casca este dotată cu principalele tehnologii de siguranţă Bell, inclusiv sistemul Float Fit, armătura internă care îi păstrează structura după un impact, carcasa exterioară din policarbonat cu tehnologie in-mold şi chingile de prindere ultrauşoare. Găurile de ventilaţie de deasupra sprâncenelor ajută la deplasarea aerului din zona frunţii prin cască spre zona din spate.

Greutatea anunţată este de 305 g, are 19 orificii de ventilaţie şi respectă normele CE şi CPSC. Odată ieşită pe piaţă va înlocui complet modelul actual Overdrive fără MIPS. Casca va fi disponibilă începând cu ianuarie 2017.

Mai multe informaţii puteţi afla de pe pagina producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×