Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.289
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.521

Monkey Wheel Pro – lumini LED programabile de pe telefon

Autentifica-te  
freeriderro

89 vizualizări

Din 2010 când am vorbit pentru prima dată despre aceste lumini, Monkey Pro au tot evoluat, iar prețul a scăzut. Luminile Monkey Wheel Pro se instalează pe spițele roților bicicletei, se conectează prin BT la telefonul pe care rulează iOS sau Android și apoi roata se transformă, pe ambele părți, într-un ecran pe care poți afișa imagini statice sau chiar animate.

lumini bicicleta Monkey Wheel Pro 09sursa pinterest.com

Sistemul este destinat în principal bicicletelor folosite în oraș, însă poate fi instalat pe orice roată de la 26 inch în sus. Luminile sunt alimentate de un acumulator care durează 6 – 15 ore în funcție de intensitatea pe care o alegi. Construcția este robustă și pot fi folosite pe orice vreme.

lumini bicicleta Monkey Wheel Pro 03

Monkey Wheel Pro conține 192 LED-uri RGB și pot afișa color orice imagine. În acest moment prețul este de 189 euro pentru o roată însa prețul variază. Spre exemplu la momentul publicării acestui articol prețul era redus la 139 euro, iar livrarea în România este gratuită.

lumini bicicleta Monkey Wheel Pro 08 lumini bicicleta Monkey Wheel Pro 07 lumini bicicleta Monkey Wheel Pro 06 lumini bicicleta Monkey Wheel Pro 05

Scump sau nu, cert este că sloganul companiei este cât se poate de adevărat: „The COOLEST things you could ever get for your bike!”


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×