Mergi la conţinut

Freerider

 • postări
  4.279
 • comentarii
  0
 • vizualizări
  301.065

Experiențe cicliste la superlativ la Riders Club în 2017

Autentifica-te  
freeriderro

100 vizualizări

Colecția de amintiri a membrilor Riders Club, dar și a celor ce doresc să se alăture comunității de cicliști amatori, se va îmbogăți cu noi experiențe și trăiri anul viitor. Calendarul din 2017 va include 12 evenimente desfășurate din sudul până în nordul țării, noutăți, trasee atractive pe culmi încă neatinse și multă, multă distracție. Echipa MPG va transpune aventurile pe două roți în noi cadre de poveste, în zone ce îți taie răsuflarea prin farmecul și frumusețea lor și prin curse condimentate cu provocări la un nivel ridicat!

Sezonul de ciclism Riders Club 2017 va lua startul în martie cu pedalat în viteză la concursul Urban Trail XCC, apoi va deschide drumul incursiunilor în pădure la Cernica unde ne vom bucura de un super MTB la ZIUA B. Vom continua aventurile în mijlocul naturii și ne vom bucura de verdeață cât cuprindem cu privirea în competiția La Broaște, vom pedala în forță pe trasee provocatoare în lunile de vară la Topoloveni Summer Tour, Livada cu Cireși și Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului și vom descoperi noi frumuseți naturale în cursele de la Dumbrava cu Mărgăritar și de la Bucovina MTB Maraton.

Riders Club Bucovina MTB Maraton_foto Vlad Ilas 3 Riders Club La Broaste 2016_traseu_foto Marius Furceanu Riders Club Livada cu Ciresi 2016_traseu 2_foto Marius Furceanu Riders Club Lupii Dacilor-Trofeul Muscelului_foto Freerider

În septembrie, vom urca pe culmi în județul Neamț pentru Marathon MTB Bicaz. Ne pregătim apoi de o super experiență mountain bike într-o competiție unică, ce se dorește a fi una emblematică pentru comunitatea de rideri amatori: CARPATHIAN MTB EPIC!

Riders Club_Calendar 2017

Ce este CARPATHIAN MTB EPIC? Este o întreagă experiență de viață, inedită și frumoasă, unică în lume, care pleacă de la pasiunea pentru sport și natură. Este o competiție care s-a născut din dorința de autodepășire și pentru a avea oportunitatea de a ne bucura de noi povești și senzații memorabile.

“Pe parcursul celor 4 zile, la CARPATHIAN MTB EPIC, ne-am propus să descoperim România sălbatică, să ajungem pe crestele înalte ale munților unde doar caprele negre mai concurează. Ne vom putea bucura de o incursiune în zonele naturale protejate, unice în Europa, pe care le vom putea explora pe două roți în încercarea de a ne testa cât mai mult limitele fizice și psihice. Toată acțiunea din zona de Start/Finish se va desfășura la Cheile Grădiștei, în județul Brașov, zona Fundata, într-o locatie de excepție, care va asigura standardul unei competiții de nivel olimpic. Pe lângă traseele pline cu provocări, vom pregăti și multe surprize și petreceri tematice, pentru a ne relaxa într-o atmosferă deosebită după curse”, a declarat Tudor Mocuța, New Business Director în cadrul MPG.

Riders Club Topoloveni Summer Tour_foto Marius Furceanu Riders Club_4 pedale _foto Rares Gireada Riders Club_Haiduci&Domnite 2016_foto Rares Gireada 4 Riders Club_Maratonul Dunarii foto Marius Zamfir 6

Sezonul de ciclism se va încheia în octombrie când vom pedala vitejește prin codrii Vlăsiei la concursul Haiduci și Domnițe și pe vastele întinderi de șes și printre dealuri la Maratonul Dunării, din sudul județului Giurgiu.

Competițiile din calendarul Riders Club 2017 sunt următoarele:

 • Urban Trail XCC – 18 martie, București;
 • ZIUA B – 23 aprilie, pădurea Cernica, lângă București;
 • La Broaște – 27 mai, pădurea Căldărușani, lângă București;
 • Topoloveni Summer Tour – 10 iunie, Topoloveni, Argeș;
 • Livada cu Cireși – 1 iulie, Păulești, Prahova;
 • Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului – 15 iulie, Câmpulung, Argeș;
 • Dumbrava cu Mărgăritar – 5 august, pădurea Comana, lângă București;
 • Bucovina MTB Maraton – 19 august, Gura Humorului, Suceava;
 • Marathon MTB Bicaz – 3 septembrie, Bicaz, Neamț;
 • CARPATHIAN MTB EPIC – 21 – 24 septembrie, Cheile Grădiștei, Brașov;
 • Haiduci și Domnițe – 14 octombrie, Moara Vlăsiei, lângă București;
 • Maratonul Dunării – 28 octombrie, Prundu, Giurgiu.

Vă invităm să vă notați cursele Riders Club în agenda voastră sportivă și să vă înarmați cu multă poftă de pedalat și distracție pentru următorul sezon. Sponsorii și partenerii sistemului de ciclism vor veni cu premii generoase și campanii-surpriză, menite să vă răsplătească eforturile de a a cutreiera regiunile țării în lung și în lat. Mai multe detalii despre evenimentele Riders Club vor fi comunicate la începutul anului 2017 pe platforma www.ridersclub.ro. Toate amintirile de la evenimentele din acest an se regăsesc imortalizate în mii de fotografii cuprinse în albume, dar și în filmele oficiale ale competițiilor și care sunt publicate pe pagina Facebook Riders Club.

Riders Club_Urban Trail XCC 2016_traseu_foto Ovidiu Salavastru Riders Club_ZIUA B_start 1_foto Ovidiu Salavastru Riders Club_ZIUA B_traseu 1_foto Ovidiu Salavastru RoC_Dumbrava cu Margaritar 2016_foto Mihaela Delea 4

Echipa Riders Club alături de partenerul tehnic Răzvan Jugănaru, multiplu campion MTB, vă mulțumește pentru că ați luat parte la aventurile Riders Club din acest an!

Vă dorim sărbători frumoase și în pace alături de cei dragi și să ne revedem sănătoși și cu voie bună la startul concursurilor în 2017!


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×