Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.074

Specialized Demo 8 Carbon: negru și auriu

Autentifica-te  
freeriderro

114 vizualizări

Probabil te-ai prins că aici nu este vorba de vreo culoare de serie, mai ales că noua aurie se păstrează de la cadru până pe furcă, roți sau amortizor. Un Demo 8 din carbon, care cântărește doar 14.5 kg și care a trecut printr-un amplu proces de modificare estetică, tocmai pentru a deveni un unicat. Și a reușit.

specialized-demo-8-black-gold-1Știu totodată că această combinație nu este pe gustul oricui, nici pe-al meu, însă Demo-ul de față parcă arată totuși bine. Mă pune în situația de a accepta o idee pe care o resping din start, dar acest tremur interior nu înseamnă alteceva decât că produsul mi-a atras atenția. Cadrul a fost lucrat de cei de la Hifigfx pentru Bartosz Bugalski.

specialized-demo-8-black-gold-2 specialized-demo-8-black-gold-3 specialized-demo-8-black-gold-4 specialized-demo-8-black-gold-5 specialized-demo-8-black-gold-6 specialized-demo-8-black-gold-7

Echiparea se află și la cote înalte, dacă nu chiar în vârf: furcă Rock Shox Boxxer World Cup, amortizor RS Vivid R2C Air, frâne Formula The One cu discuri de 203mm, schimbător Shimano Saint (auriu din fabrică, așa, ca fapt divers), angrenaj Sram X0 Carbon și un set de roți Specialized Roval Traverse.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×