Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.544
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    557.510

Token oferă rulmenţi cu înfiletare pentru cadre press-fit


freeriderro

238 vizualizări

Token-Thread-Fit_threaded-bottom-brackets-for-Press-Fit-frames_TF24-kit_topPentru a elimina dezavantajele sistemului de monobloc Press Fit, Token a dezvoltat sistemul de rulmenţi cu înfiletare Thread Fit. Nu este prima idee de acest gen, dar este o soluţie interesantă, modulară, cu opţiuni pentru multe standarde de cadre şi angrenaje.

Token-Thread-Fit_threaded-bottom-brackets-for-Press-Fit-frames_two-piece-shellCe au făcut este practic un monobloc modular din două tuburi din aluminiu care se înfiletează unul în celălalt în interiorul cadrului. O varietate mare de adaptoare din material compozit se montează pe acest tub şi astfel se ataşează sigur şi ferm pe cadru. Rezultatul sunt doi rulmenţi prinşi ferm şi aliniaţi corect pe cadru, fiind eliminate astfel zgomotele şi asigurându-se rotirea perfectă a angrenajului şi o viaţă lungă rulmenţilor.

Token-Thread-Fit_threaded-bottom-brackets-for-Press-Fit-frames_bearingSistemul Thread Fit este disponibil atât cu rulmenţii standard premium din oţel Token la preţul de aproximativ 50 USD dar şi cu rulmenţi ceramici TBT la preţul de aproximativ 120 USD.

Token-Thread-Fit_threaded-bottom-brackets-for-Press-Fit-frames_application-specificKit-ul specific pentru Shimano Thread Fit 24 este disponibil la preţul de aproximativ 60 USD şi include rulmenţii standard plus cupe pentru 5 combinaţii separate de cadru cu angrenaj: ax de 24 mm cu BB86, BB90, BB92, BB30 şi PF 30.

Token-Thread-Fit_threaded-bottom-brackets-for-Press-Fit-frames_TF24-kitKit-ul pentru Thread Fit 37 ridică preţul la 90 USD cu un kit mai bogat de adaptori, pentru ax Shimano de 24 mm şi SRAM GXP de 22/24 mm şi pentru monobloc BB30 şi BB386 în cadre PF30 şi BB386.

Token-Thread-Fit_threaded-bottom-brackets-for-Press-Fit-frames_TF37-kitExistă de asemenea soluţii individuale pentru cadre Cannondale BB30A cu angrenaje Shimano, adaptori GXP pentru toate cadrele şi pentru Cervelo BBRight cu Shimano, GXP sau BB386.

Token-Press-Fit_bottom-brackets_2Pentru cei ce doresc să rămână la monoblocul standard press-fit, Token oferă cupe cu rulmenţi standard din oţel sau ceramici pentru toate sistemele.

Mai multe informaţii găsiţi pe pagina producătorului.

Informaţii şi imagini de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...