Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.289
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.700

Bern lansează trei căști noi pentru ciclism

Autentifica-te  
freeriderro

60 vizualizări

Bern este un producător american de căști pentru ciclism și sporturi de iarnă. În noiembrie 2015 lansau prima lor cască destinată ciclismului șosea, denumită FL-1. Era cea mai ușoară cască a lor, la doar 248 g, oferea multă ventilație, opțiune pentru MIPS și un sistem deosebit de fixare pe cap. Acum au continuat să rafineze modelul FL prin următoarele trei căști lansate.

FL-1 Pavé

Cu 18 fante de aerisire, ventilația a fost mult îmbunătățită la modelul de șosea. Pentru acest model deosebirile față de vechiul design nu sunt mari cu excepția numelui la care s-a adăugat Pave pentru a o diferenția de modele offroad. Modelul standard este anunțat la prețul de 100$ în timp ce modelul cu MIPS este mai scump cu 20$.

casca ciclism bern fl-1 pave

FL-1 XC

Actualul model Morrison al celor de la Bern urmează a fi înlocuit de FL-1 care îl va depăși în performanțe fără să coste mai mult. Dacă dorești MIPS la acest model prețul este 130$. Varianta XC combină modelul original FL-1 MIPS cu ventilația optimizată, sistemul BOA 360° de fixare pe cap și cozoroc specific pentru cross country.

casca ciclism bern fl-1 xc

FL-1 Trail

Noua cască Bern FL-1 Trail menține aceeași carcasă și design în mare parte, dar adaugă un nou cozoroc. Însă pentru a scădea prețul această cască nu oferă MIPS și nici sistemul BOA de fixare pe cap. Fixarea se face acum cu un sistem Crank Fit Velo ce utilizează un buton convențional ce oferă doar 270° pentru reglaj. Prețul anunțat este de doar 70$.

casca ciclism bern fl-1 trail


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×