Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    301.058

Strava funcţionează independent pe Android Wear 2.0

Autentifica-te  
freeriderro

91 vizualizări

Strava_Android-Wear-2-0_ride-app_record-După o nouă actualizare a sistemului de operare Android Wear 2.0, câteva modele de smartwathc vor avea capacităţi noi, mai multe modele urmând să fie actualizate în viitorul apropiat. Pentru sportivi este importantă mărirea capacităţii de autonomie, astfel că de acum Strava va putea încărca şi descărca track-uri fără a mai folosi telefonul mobil. Momentan facilitatea e disponibilă doar pentru LG Wath Style şi foarte curând pentru Watch Sport, dar în această primăvară va deveni funcţională pe mai multe dispozitive cum ar fi noul Polar M600.

 

Strava_Android-Wear-2-0_ride-app_stats-6Astfel utilizatorii de Strava pe smartwathc vor putea să încarce şi să descarce track-uri fără a mai folosi telefoanele Android şi iOS ca punct intermediar. Astfel se va mări autonomia bateriei şi procesul va fi mult mai simplu. Strava a fost oricum una dintre primele aplicaţii disponibile pe Android Wear 2.0.

Strava_Android-Wear-2-0_ride-app_laps-68Bineînţeles, vor fi disponibile în continuare informaţiile de bază: timp, distanţă, viteză, ture şi puls.

Noua aplicaţie este disponibilă pe Google Play direct de pe dispozitivul Wear 2.0, dar pentru instalare are nevoie de un dispozitiv cu iOS sau Android şi un cont Strava activ.

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×