Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.275
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    300.256

Vudu7 V are șanse să fie cel mai complet computer de bicicletă

Autentifica-te  
freeriderro

142 vizualizări

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_sideCu touch screen și sistem de operare Android, Vudu7 V are șanse să fie cel mai avansat computer pe care îl puteți monta pe bicicletă: datele uzuale despre tură și performanțe, conectivitate la multe accesorii și navigație cu indicații de viraj sunt doar o parte din capacitățile acestui dispozitiv.

Peste acestea se adaugă înregistrare video HD, fotografierea cu păstrarea poziției GPS, alertă la accident cu înregistrarea pe cameră a incidentului, iluminare cu LED de 1200 lumeni, claxon și sistem antifurt integrat, difuzoare pentru muzică în timpul mersului, ba char și slot pentru card SIM cu care poate fi folosit ca telefon GSM. Există șanse să devină cel mai avansat computer de bicicletă, dar momentan este doar în faza de dezvoltare, urmând să fie lansat lunile viitoare printr-o campanie de strângere de fonduri.

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_blacPrima impresie este că avem de-a face cu un obiect mare și urât. Dar chiar dacă nu arată ca un computer aerodinamic modern, date fiind toate tehnologiile incluse, dimensiunile nu sunt de fapt mari deloc.

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_fronComputerul va înlocui GPS-ul actual, sistemul de iluminat și camera video, fiind o soluție compactă care oferă toate aceste funcții.

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_mtb-Producătorii lui Vudu7 V spun că acesta va fi primul computer de bicicletă cu Android și cu atâtea funcții incluse. Evident, acesta va lucra cu programele de tracking sportiv deja existente pe Android gen Strava, dar va putea să funcționeze și cu programe noi dezvoltate.

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_videEcranul cu funcție touch are 4 inch, comunicarea se face atât prin Bluetooth LE cât și prin ANT+ prin care se transmit informații despre viteză, cadență, putere și puls de la senzorii specializați. Camera înregistrează la rezoluție 1080p HD iar cele două LED-uri de iluminat oferă o putere de 1200 lumeni și o combinație de lentilă spot cu lentilă wide.

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_goldEnergia vine de la o baterie de 8000 mAh, de 2 ori mai mare decât a celui mai bun telefon cu Android și de 4 ori mai mare decât cea de pe un iPhone.

Vudu7_V_all-in-one-cycling-computer_DoesComputerul va fi lansat în Martie printr-o campanie de strângere de fonduri, primele 1000 de bucăți fiind vândute la prețul promoțional de 300 USD față de 450 USD cât va fi prețul final recomandat. Plata nu se poate face încă, dar la cerere prin email se poate rezerva unul din cele 1000 de exemplare. Nu există încă un termen de livrare dar se așteaptă ca acesta să fie peste 6 luni, respectiv în jurul lunii noiembrie 2017.

Mai multe informații aflați pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×