Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.556
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    559.951

Noile computere Sigma Rox 7.0 și 11.0 GPS sunt disponibile, cu reducere


freeriderro

288 vizualizări

Sigma-Sport_ROX-7-011-0_compact-GPS-cyclComputerele ROX de la Sigma sunt unele dintre cele mai apreciate modele de top de pe piață, oferind informații GPS într-o formă compactă, pentru cei ce nu au nevoie de hărți. Cu prețuri decente și oferind informații complete despre tură, modelele ROX au fost mereu printre cele mai bune oferte în domeniu. Acum sunt disponibile noile modele ROX GPS 7.0 și ROX GPS 10.0, plus un discount de 30% pentru clienții fideli (și nu numai).

ROX 11.0 este cel mai performant din gamă și combină conexiunea ANT+ cu cea Bluetooth LE, prețul fiind de 180 USD. ROX 11 se conectează cu alte dispozitive mobile și cu serverele Sigma prin aplicația Sigma Link, oferind tracking complet al turei, înregistrarea în mai multe formate a datelor de performanță ale turei, inclusiv de la powermetru dublu, navigație după trackul GPS, segmente Strava live, încărcare automată a turei pe internet, notificări smart și compatibilitate eTap/Di2.

Sigma-Sport_ROX-7-011-0_compact-GPS-cyclPentru un pic sub 150 USD, modelul mai ieftin ROX 7.0 nu mai are conectivitate ANT+ și Bluetooth, deci nu poate fi folosit cu senzori, nu are funcții live și încărcare automată prin telefon. El se sincronizează însă cu pagina de internet Sigma prin conectare directă la computer cu un cablu micro-USB, tot prin cablu putând fi modificate câmpurile de date, încărcate segmente STRAVA și multe alte funcții. Tot prin cablu se pot încărca track-uri care pot fi și editate, cu adăugarea de waypoint-uri cu informație alăturată.

Sigma-Sport_ROX-7-0_compact-GPS-cycling-Ambele dispozitive au aceiași formă compactă de 73.5x50x21.5 mm, cu un ecran monocrom de 1.7 inch și rezoluție 160×128 pixeli, fiind dotate cu patru butoane. Aplicația Sigma Link este disponibilă pe Google Play și Apple App Store.

Reducerea de 30% este oferită clienților vechi, dar se pare că este de fapt disponibilă tuturor. Pentru a o obține se folosește codul de reducere LOYALROX.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...