Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.279
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    300.919

Oakley Radar Pace – ochelarii care-ți vorbesc

Autentifica-te  
freeriderro

85 vizualizări

O pereche de ochelari care să comunice cu tine ar fi adus cu domeniul Science Fiction-ului în urmă cu câțiva ani, dar astăzi se pare că este ceva firesc. Produsul de față este deci o pereche de ochelari, una inteligentă, dezvoltată de cei de la Oakley împreună cu Intel. Scopul este acela de a avea un antrenor lângă pe tine pe tot parcursul exercițiului fizic. Astfel, vei primi sfaturi despre următoarea ta mutare, direct în casca atașată ochelarilor.

oakley-pace-radar-1.jpg?x12266 Ochelarii sunt livrați și cu mulți senzori, printre care unul de forță, bătăile inimii, cadența, distanța, viteză sau timp. În interior, se regăsesc senzori precum accelerometrul, giroscopul sau umiditatea. Pe rame, în dreptul tâmplelor, există alți senzori care reacționează la atingere, iar astfel controlezi volumul, alegi muzica sau chiar poți efectua apeluri telefonice. Un microfon este de asemenea inclus pentru comenzile vocale.

oakley-pace-radar-2.jpg?x12266Radar Pace sunt rezitenți la ploaie sau umiditate și permit totodată schimbarea lentilelor. Cum toate acestea n-ar fi suficiente, ochelarii sunt rezitenți și la lovituri. Aceștia sunt deja disponibili din luna octombrie 2016, la prețul recomandat de 439 de euro. În orice caz, analizând părerile utilizatorilor, aparent pe moment este bine să așteptați o versiune actualizată, existând câteva mici inconveniente de ordin software.

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×