Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.289
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.525

Trek lansează Domane SLR Race Shop Limited Disc, pentru John Degenkolb

Autentifica-te  
freeriderro

176 vizualizări

Trek-Degenkolb-domane-disc-p1-race-shop-După moda bicicletelor în culori personalizate pentru diverși pro-rideri, Trek a prezentat ultima creație Project One pentru John Degenkolb, cunoscut pentru performanțele sale în cursele clasice cum ar fi Milano-San Remo sau Paris Roubaix. În această primăvară el va concura pe acest Domane, care nu este doar o revopsire a unui model existent ci e o versiune nouă: Domane SLR Race Shop Limited Disc, disponibilă pentru doritori prin Project One.

Trek-Degenkolb-domane-disc-p1-race-shop-Trek-Degenkolb-domane-disc-p1-race-shop-Modelul Race Shop Limited Disc adaugă modelului Domane SLR geometria de anduranță, cu un cadru mai lung și o poziție mai joasă și mai aerodinamică. Cadrul începe de la 54 cm și va fi disponibil până la 62 cm. Versiunea nouă introduce de asemenea frânele pe disc, deși încă nu e clar dacă vor fi sau nu acceptate de UCI în plutonul profesionist.

Trek-Degenkolb-domane-disc-p1-race-shop-weitsprung.deTrek-Degenkolb-domane-disc-p1-race-shop-weitsprung.deTrek-Degenkolb-domane-disc-p1-race-shop-weitsprung.de

Vopseaua pe acest model este deosebită, iar aceasta va fi disponibilăca opțiune pe orice Domane prin Project One, dar prețul va fi pe măsură: 1500 USD!

Mai multe informații găsiți pe pagina Trek Project One.

Informații și imagini de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×