Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    72
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    16.112

Shop4Moto – echipamente, accesorii şi consumabile

Autentifica-te  
Scoala Moto Ami

243 vizualizări

Te aşteptăm la cursurile de echipamente, organizate în parteneriat cu Shop4Moto.

Încă de la început, Şcola Moto AMI a militat pentru siguranţă şi condus responsabil în rândul viitorilor şi proaspeţilor motociclişti. Shop4Moto are aceleaşi principii, fapt pentru care s-a creeat acest parteneriat.

scoala-moto-bucuresti-ami-shop4moto-echipamente

Pentru că atât noi, cât şi Shop4Moto, vrem să facem lumea moto un loc mai bun, am introdus în programa Şcolii Moto cursurile de echipamente. Aceste cursuri se ţin în fiecare miercuri pentru elevii noştri, sunt susţinute de Shop4Moto, iar programările se pot face în PrograMotor.

Cine sunt Shop4Moto?

Şi-au început activitatea în 2005, actualmente având o experienţă de peste 10 ani în domeniul comerţului de echipamente, accesorii şi consumabile moto.

Cu unii dintre voi se cunosc, cu unii sunt chiar prieteni, iar pentru cei care încă nu îi cunosc, le putem spune că cea mai mare confirmare a faptului că în toţi aceşti ani şi-au făcut bine treaba, este tocmai faptul că au rezistat aceşti ani pe piaţă, când alte magazine de profil s-au închis.

scoala-moto-bucuresti-ami-shop4moto-echipamente

Au încercat în toţi aceşti ani să aducă produse de calitate, la preţuri rezonabile şi credem noi că au reuşit. La ora actuală se mândresc cu faptul că pentru majoritatea produselor au preţuri mai mici decât în cazul altor magazine online sau fizice, din ţară sau din străinatate.

Oferă consultanţă celor care sunt la început de drum în acest domeniu şi impărtăşesc informaţii folositoare, dobândite în ani de condus şi activitate în cadrul magazinului.

Participă la expoziţii din ţară ca şi expozanţi şi, din străinătate, ca şi vizitatori, ţinând astfel legâtura cu furnizorii lor externi şi fiind la curent cu ceea ce este nou în domeniul moto. Încearcă să acumuleze cât mai multe informaţii pe care să le pună la dispoziţia clienţilor, în anumite cazuri stând de vorbă cu aceştia cât este nevoie şi de câte ori este cazul, indiferent dacă achiziţia finală este făcută de la ei sau din alta parte.

scoala-moto-bucuresti-ami-shop4moto-echipamente

Le-au trecut prin mâini mii de echipamente şi mii de clienţi, au lucrat în trecut cu branduri ca: SPIKE, JOE ROCKET, TEKNIC, NZI, SPOOL, CABERG, PREMIER, FORMA, DUCHINNI, BUFFALO, FALCO, GPR, IXIL, MOTRAX, PRECISPORT şi alţii, putând spune că au ceva cunoştinţe, nu că ştiu totul. Au avut chiar şi brandul propriu “SCORPIO-AZ MOTORS” şi sunt mândri să vadă că după 7,8 şi chiar 10 ani, că echipamentele lor sunt încă purtate.

Au ales şi selecţionat ceea ce împreună cu clienţii lor au considerat că este un lucru de valoare cu un preţ corect. Nu au dorit niciodată să comercializeze anumite “mari” branduri, doar pe considerentul că “se văd la televizor”, sau că “toată lumea ştie de brandul X”.

Au considerat acest lucru că este nereal şi că preţurile în astfel de situaţii nu sunt corecte, ceea ce este şi normal având în vedere că o mare parte din încasările acestor “mari” branduri se duc pe promovare, adică exact în mass media unde sunt văzute de către client, care mai apoi consideră că echipamentul “X” este bun că este peste tot. Un cerc din care clientul sigur nu are de câştigat.

Te aşteptăm la cursurile de echipamente, pentru a lămuri toate dilemele pe care le ai legate de acestea.

Cuvinte relevante: echipament, shop4moto, curs echipamente, accesorii, scoala moto, scoala moto bucuresti, scoala moto bucuresti ami, scoala soferi bucuresti


Vezi articolul integral

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×