Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.002

Ghidoanele Truvativ Descendant vin în serie limitată Troy Lee Designs

Autentifica-te  
freeriderro

147 vizualizări

Truvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DTruvativ a mai avut ediții limitate ale ghidoanelor Descendant vara trecută în seria CoLab iar acum lansează o serie nouă, dezvoltată împreună cu Troy Lee Designs, pentru a aduce mai multă culoare bicicletei. Este vorba de trei opțiuni de design pentru ghidoanele Descendant din carbon și aluminiu, intrând în ecuație și firma-soră RockShox cu o serie de stickere asortate pentru furcă.

Descendant TLD Carbon Enduro

Truvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DTruvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DModelul din carbon Decendant Carbon Enduro, cu un rise de 20 mm, upsweep de 5 grade și backsweep de 7 grade și cu o lățime de 750 mm va avea tente roșii și aurii, cu steluțe.

Truvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DCu o greutate de 219 g, modelul TLD va costa 220 Euro, ceva mai mult decât vechile CoLab dar vine la pachet și cu setul de stickere RockShox pentru furca de 35 mm.

Descendant TLD Aluminum DH

Truvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DTruvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DCelealalte ghidoane incluse în serie sunt Decendant Aluminium DH, un model lat și rigid, perfect pentru abuzul de pe traseele de coborâre. Acesta vine în două scheme de culoare, tot cu temă cu steluțe, în versiune albastru cu galben sau roșu cu gri.

Truvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DTruvativ-Descendant-TLD-CoLab_Troy-Lee-DModelul are lățimea de 800 mm, rise-ul de 25 mm, upsweep de 5 grade și backsweep de 9 grade și este confecționat din aluminiu 7050. Greutatea este de 349 g iar prețul este de 110 Euro, incluzând stickerele pentru furcă.

Toate pachetele cu ghidoane TLD și stickere vor fi disponibile în toată lumea prin distribuitorii autorizați.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×