Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.289
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.551

Sram lansează noile frâne Code R și RSC

Autentifica-te  
freeriderro

128 vizualizări

Faimoasele frâne Code au fost relansate sub denumirea de Sram Code, acestea numindu-se până nu de mult, Avid. Își trag acum tehnologia din noile Guide-uri, care par a fi un succes pentru americani, așadar au împrumutat tot ce era mai bun și pentru noile Code-uri.

DB-CODE-RSC-A1_Caliper_Rotor_Dynamic_M.jpg?x12266Sram Code, versiunea de top, RSC.

Frânele, la fel ca până în prezent, vor fi dedicate laturii gravitaționale a sportului, în principiu Enduro și Downhill. Din punct de vedere al construcției, vor fi susținute de o manetă cu o ergonomie crescută și de un etrier care conține 4 pistoane, unul cu diametru de 15 și altul cu un diametru de 16mm, așadar, putere cât cuprinde.

DB-CODE-R-B1_Lever_Black_3Q_M.jpg?x12266Versiunea R.

Pe scurt, aceste frâne au fost concepute pentru cele mai dificile situații sau trasee pe care ți le poți imagina, așadar așteaptă-te la un rezervor mai mare al manetei și la pistoane zdravene.

DB-CODE-R-B1_Caliper_Rotor_Side_M.jpg?x12266Etrierul și discul.

Vor exista două versiuni, RSC fiind cea de top și R, fiind cea entry. Dacă între cele două etriere nu există vreo diferență notabilă, în cazul manetei există mici modificări, de principiu legate de materiale și de reglaje. Astfel, maneta RSC are în plus Contact Point Adjusment (cu ajutorul unei rotițe) și rulmenți pentru manetă. De asemenea, șuruburile sunt construite dintr-un material diferit.

DB-CODE-R-B1_Caliper_Rotor_CloseUp_M.jpg?x12266Etrierul, încă o dată, poate n-a fost clar de la început.

Chiar și așa, cele două frâne vor avea aceeași greutate, de 443 de grame, doar prețul va fi diferit: 270 de euro pentru RSC și 170 de euro pentru R. Per bucată.

via Sram


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×