Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.331

Vincenzo Nibali va concura pe o Scultura specială la 100a ediție a Turului Italiei

Autentifica-te  
freeriderro

153 vizualizări

Anul acesta Turul Italiei este special, ajuns la 100a sa ediție. Pentru a sărbători, Vincenzo Nibali va concura pe o cursieră Merida Scultura cu un paint job la fel de special. Italianul de la Bahrain Merida a mai câștigat în trecut Turul Italiei de două ori, iar anul acesta are iar gânduri mari. Dacă reușește va deveni unul din cei opt cicliști care au câștigat Corsa Rosa de trei ori.

merida-scultura-editie-speciala-turul-italiei-2017-06-1024x683.jpg?x12266Foto Luca Bettini

Designul bicicletei este influențat de forma spiralată a trofeului Giro d’Italia. Panglica pe care o vedem pe cursieră este alcătuită din foițe reale de aur. Acestea au fost aplicate direct peste carbon, ulterior aplicându-se și lacul protector. Pe panglică sunt trecute numele tuturor câștigătorilor din trecut ai Turului Italiei.

merida-scultura-editie-speciala-turul-italiei-2017-02-1024x683.jpg?x12266Foto Luca Bettini

Vincenzo Nibali va folosi bicicleta de-a lungul întregului concurs. Această Merida Scultura este unicat și nu va fi disponibilă la vânzare pe viitor. Scultura este una din cele 3 biciclete pe care echipa le folosește la concursuri de acest fel. Pe lângă Scultura, Bahrain Merida mai folosește Reacto – bicicleta aerodinamică și Warp TT – bicicleta pentru contratimp.

merida-scultura-editie-speciala-turul-it merida-scultura-editie-speciala-turul-it merida-scultura-editie-speciala-turul-it merida-scultura-editie-speciala-turul-it merida-scultura-editie-speciala-turul-it

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×