Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.485

Scaune pentru transportat copiii de la HTP Design

Autentifica-te  
freeriderro

104 vizualizări

Dacă ești în căutarea unui scaun de transportat copilul pe bicicletă, află că un nou brand și-a făcut apariția pe piața din România. Este vorba despre brand-ul italienesc HTP Design, importat local de către sportaddict.ro.

Prețurile sunt cât se poate de rezonabile, acestea pornind de la 149 de lei și ajungând până la 169 de lei, așadar nici măcar diferența de cost nu este mare între acestea. Am luat ca exemplu pentru prezentare modelul Elibas și Fraach P.

Elibas este varianta mai ieftină, oferit pentru 149 de lei, care se montează deasupra roții de spate a bicicletei. Este compatibil cu un cadru al cărui diametru de încadrează între 30 și 36mm și suportă o greutate între 9 și 22 de kg. Greutatea scaunului este de 3 kg, iar dimensiunile acestuia sunt de 370x400x760mm. Este dotat cu o centură cu 3 puncte de blocare și cu alte curele suplimentare pentru fixat picioarele celui mic.

elibas_grey_dark_t.jpg?x12266 Modelul cel mai scump, Fraach P, este mai ușor, cântărind doar 2 kg și are alt design. Se montează tot deasupra roții de spate a bicicletei, iar dimensiunile sale sunt de 349x514x726mm. Suportă o greutate între 9 și 22 de kg, iar opțiunile sunt similare: centură de prindere cu 3 puncte de blocare și curele pentru picioare.

fraach_grey_dark_p.jpg?x12266Ambele scaune se prind de seat tube-ul cadrului bicicletei.

Mai multe despre producător poți citi pe pagina oficială, iar dacă vrei să vezi toate produsele importate în România, te invităm să faci click pe acest link.

via SportAddict

 


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×