Mergi la conţinut
Autentifica-te  
  • postări
    23
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    9.725

Mondo Enduro și Lois on the Loose vin în România

Autentifica-te  
calin_n

435 vizualizări

Prima călătorie pe motocicletă

Cu toți am trăit acel fior când am citit prima dată despre o călătorie pe motocicletă. Documentarul Long Way Round a făcut ca acest tip de călătorii să fie cu adevărat popular dar au existat oameni care făceau asta cu mult înaintea lor. După căderea Cortinei de Fier, șapte prieteni porneau în cea mai pură aventură: înconjurul lumii pe motocicletă.

Da, este vorba de Mondo Enduro.

De ce aventură pură? Pentru că au plecat într-un mare stil: fără sponsori, fără GPS, fără telefon mobil și cu o groază de bani îndesați în fiecare loc ascuns al motocicletei.

Au reușit să și filmeze călătoria lor iar mini-serialul de televiziune cu același nume a devenit unul din cele cunoscute filme de călătorie.

Mondo-wheel-logo-257kb.jpg

Evenimentul BATS

Titlul a spus deja tot. Austin Vince (unul din cei șapte motocicliști din Monto Enduro) și Lois Pryce (autoarea cărții Lois on the Loose) vin în premieră în România la ”Bucharest Adventure Travel Sessions” (BATS).

Cei doi vor prezenta live publicului românesc Revolutionary Ride, o călătorie solo în Iran și Terra Circa, o aventură în jurul lumii ce trece prin Zilov Gap, zona fără drumuri a Siberiei. BATS va avea loc vineri 7 aprilie 2017 ora 19.00, în Quantic Pub, București.

C2WG pe aceași scenă cu Mondo Enduro !

Dacă ce am scris mai sus o să vă bucure mai mult pe voi, ce urmează este pentru noi: o să avem onoarea să povestim aventura proiectului Carpathian 2 Wheels Guide la acest eveniment.

Noi o să fim acolo să ne cunoaștem o parte din idolii noști. Voi veniți?


Vezi articolul integral

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×