Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.195

Un alt dispozitiv smart, de data asta un ghidon de la Velco

Autentifica-te  
freeriderro

162 vizualizări

Velco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarÎn tendința de a dezvolta tot felul de produse smart în general și pentru bicicletă în special, avem acum un ghidon de la Velco, denumit Wink Bar. Acesta are încorporate lumini care ajută la navigația în oraș dar și la vizibilitatea în oraș. Ghidonul e complet echipat așa că tot ce trebuie este să îl montați pe bicicletă și să îl conectați la smartphone și la aplicația Wink, după care puteți folosi navigația cu ajutorul luminilor, dar și luminile de drum incluse și chiar o alarmă încorporată! Ghidonul se lansează acum printr-o campanie Indiegogo!

Velco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarVelco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarWink Bar este disponibil în două versiuni din aluminiu: unul drept de 31.8 mm și unul cu formă pentru cruiser, de 25.4 mm, cu toate sistemele încorporate, inclusiv o baterie de 1800 mAh care oferă 3 săptămâni de autonomie, după care se poate reîncărca prin USB. Luminile încorporate au 225 lumeni și sunt programate să se pornească automat când se face noapte.

Velco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarPentru a ajuta la navigație, ghidonul se conectează cu telefonul prin BTLE 4.2 și este controlat de aplicația Wink. După ce se declară destinația, cele două lumini de pe ghidon oferă informații despre virajele la stânga, dreapta, mersul înainte sau întoarcere cu ajutorul unor semnale vizuale standard, indicând inclusiv distanța până la următorul viraj.

Velco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarAceleași lumini LED care oferă informații de navigație includ și un LED colorat care anunță dacă sunteți apelat la telefon, ați primit un SMS sau orice alt eveniment configurat.

Există și un sistem antifurt, ghidonul putând fi programat să anunțe telefonul când bicicleta este mișcată și include chiar și o alarmă puternică de 92 dB care se declanșează dacă se pleacă cu bicicleta legată. Dacă cumva hoțul reușește să plece, ghidonul urmărește bicicleta și transmite datele de localizare prin intermediul unei cartele GSM care include localizare gratuită. Pentru a declanșa sistemul de securitate când lăsăm bicicleta se poate folosi fie telefonul fie o cheie fizică RFID VelcoTag care vine cu ghidonul.

Velco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarAplicația Wink App de iOS sau Android oferă și funcție de tracking, putând fi văzută istoria turelor, informații despre banii economisiți față de mersul cu mașina, distanța și timpul total, caloriile arse estimate, toate obținute prin ghidon.

Velco_Wink-Bar_smart-connected-handlebarWink Bar are o greutate de aproximativ 200 g, este disponibil pe negru sau argintiu și se poate pre-comanda acum pe Indiegogo începând cu 149 USD pentru primii 100 de clienți, 174 USD pentru următorii 100 și 194 USD după aceea, prețul final la lansarea din toamnă fiind de 264 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina Indiegogo și pe cea a producătorului.


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×