Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.285
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    303.484

Transalpin Bike te invită la o tură subterană!

Autentifica-te  
freeriderro

101 vizualizări

Organizatorii concursurilor mtb Călătorie între Cer și Pământ de la Târgu Ocna și Călătorie Spre Centrul Pământului de la Slănic Prahova, te invită la o tură “underground”.

foto-dragos-constantin-03-1024x683.jpg?x12266foto Dragos Constantin

Pe data de 23 mai asociația Transalpin Bike te invită la Slănic Prahova pentru o tură „exclusivistă” pe bicicletă prin tunelurile din Mina Unirea. Vei putea pedala în aceleași condiții ca la concurs, dar fără concurs. În plus, te vei afla în cadrul natural unic subteran unde în mod normal nu ai acces cu bicicleta. Dacă participi, beneficiile nu sunt doar de ordin sportiv ci au implicații benefice și asupra sănătății, tura oferindu-ți o doză substanțială de aerosoli.

foto-dragos-constantin-01-1024x683.jpg?x12266foto Dragos Constantin

Transalpin Bike a anunțat și că pe final de an va organiza o nouă ediție a concursului Călătorie Spre Centrul Pământului de la Slănic Prahova, cursa care se desfășoară în totalitate indoor. Așa că această tură recreațional-sportivă de pe 23 mai, o poți considera tură de recunoaștere, de testare, de aflare a secretelor traseului.

foto-cristian-vasile-03-1024x683.jpg?x12266foto Cristian Vasile

În plus, participanții la această tură beneficiază de o reducere de 10% din taxa valabilă la data de 23 mai la Călătorie între Cer și Pământ de la Târgu Ocna, în cazul în care participă.

Taxa de participare la această tură recreațional-sportivă de pe 23 mai este de 65 lei / persoană. Numărul de participanți este limitat la 50. Doritorii se pot înscrie trimițând un email la echipa [at] transalpinbike.ro

foto-cristian-vasile-01-1024x683.jpg?x12266foto Cristian Vasile

Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×