Mergi la conţinut
Autentifica-te  
 • postări
  1.159
 • comentarii
  0
 • vizualizări
  36.873

Campionatul Regional la Supermoto (Vest) – Et.1 – Arad – 28.05.2017

Autentifica-te  
FRM

67 vizualizări

andre-gemes-56“Maestru al Sportului” Sorin -Ariciu’- Traistaru, impreuna cu “veteranul” Mario Fantinouli si Horea Neaga, demareaza in acest sfasit de saptamana Campionatul Regional de Supermoto.

Scopul acestui demers este acela al atragerii pasionatilor de motociclism catre circuite si competitii legal organizate. Intrecerile sunt programate astfel incat sa ofere incepatorilor un cadru sigur si organizat pentru intreceri, cat si posibilitatea antrenamentelor in vederea participarii la intrecerile Campionatului National sau Balcanic, pentru sportivii trecuti de perioada “junioratului”.

Regulamentul Particular și Programul Competiției pot fi consultate aici.

ATENTIE!: Programul de concurs poate suferi modificari in functie de starea meteo sau de numarul participantilor.

Regulamentul Campionatului Regional de Supermoto poate fi consultat aici

Calendarul Provizoriu al acestei Competitii poate fi salvat aici

Campionatul Regional de Supermoto al Regiunii Vest cuprinde următoarele județe: Bihor , Salaj, Satu Mare, Maramures, Bistrita, Cluj, Gorj, Valcea, Mehedinti, Dolj, Olt, Arad, Hunedoara, Caras – Severin, Mures, Sibiu, Alba, Timis.

De la momentul anuntării acestei competitii, multiplul Campion National de Motocros Mihai Stoichescu (Moto Extrem Lugoj) si-a anuntat interesul participarii in cadrul noului Campionat Regional de Supermoto!

Noua competitie regionala va pune la dispozitie tuturor pasionatilor, indiferent de varsta sau pregatire, un cadru prietenos pentru inceputul aventurii in motorsport.  Invitam astfel pe toti cei interesati sa ia legatura cu organizatorii pentru a se convinge de imensul potential al acestei actiuni.

Organizatorul atenționează că Vizita Medicală nu se poate obține în ziua concursului la traseu si vârsta minimă de participare este 14 ani. Doi sportivi pot participa la două categorii diferite cu aceeași motocicletă.  Sportivii care doresc sa puncteze in Campionatul Regional sunt obligați să prezinte la înscriere cartea de identitate pentru a demonstra domiciliul și încadrarea în zona aferentă acestei competiții. Concursul se va desfășura cu cronometraj efectuat de transpondere, iar înscrierea se închide la ora 10:00 fix.

Avand in vedere spectacolul deosebit al etapelor de Supermoto, spectatorii sunt incurajati sa participe in numar cat mai mare la aceasta competitie.

 

Foto: Andrei Gemes

 

 

 

 


Vezi sursa

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

 • Conținut Similar

  • De mau
   Noutatea acestui sezon care începe pe 8-9 Aprilie la Serres o reprezinta schimbarea formatului: de acum inainte se vor disputa doua curse de Campionat la fiecare intalnire, una Sambata si una Duminica, in total 10 curse!
   Taxa fixa pentru 3 zile pe circuit: 150 EUR

   Vezi programul de concurs si regulamentul particular in articol:
   http://www.frm.ro/cine-va-iesi-campion-al-romaniei-in-acest-sezon/
    
   Iar aici pagina de Facebook a cursei:
    
   https://www.facebook.com/events/620250611498064/
    

  • De Noni
   Federatia Romana de Motociclism a dat publicitatii calendarul competitional provizoriu pentru anul 2015.
    
   Sezonul va fi deschis de competitiile de hard-enduro, Cupa King of the Hill Arad, etapa la care in anul 2014 au participat aproape 300 de piloti din europa si Africa de Sud si
   Cupa Apuseni Enduro Trophy programate pentru a treia decada a lunii martie 2015.
    
   Luna aprilie ne aduce in prim plan etapele de motocros, enduro si dirt-track iar in luna mai pasionatii curselor de viteza si supermoto vor fi alaturi de favoritii lor. Din calendarul FRM nu lipsesc nici etapele de rally-raid.
    
   Desigur, avem etape in Campionatul Est European, in Campionatul Mondial dar si in Campionatul European unde etapa de la Piatra Neamt conteaza si pentru Campionatul National Individual al Romaniei, programata in perioada 26-28 iunie 2015.
    
   Cea mai grea competitie hard-enduro din lume revine la Sibiu. Red Bull Romaniacs ne va tine cu sufletul la gura intre 14-18 iulie 2015.
    
    
    
    
   Pentru a viziona calendarul competitional provizoriu 2015 va invitam sa dati click mai jos in atasament
   FRM-Calendar-provizoriu-201522-dec..pdf
  • De MOTOBOOM
   In weekend-ul viitor, 300 de sportivi sunt pregatiti sa ia startul in cea de a cincea etapa a Campionatului National de Hard Enduro. Competitia incepe vineri, 29 august cu un prolog de 10 km urmat, sambata si duminica, de un traseu total de aproximativ 180 km.

   Clubul Sportiv Ride Competition Timisoara, organizatorul evenimentului Regiment 13 Hard Enduro, a pregatit pentru aceasta ultima etapa a anului un traseu care cu siguranta va face diferenta intre primii clasati si restul plutonului.

   Se asteapta o competitie dura intre sportivii din fruntea clasamentului general la toate clasele, dificultatile anuntate in traseu putand aduce rasturnari de clasament pana in ultimile secunde ale competitiei.

   Mai jos aveti clasamentul general (top 3) dupa primele 4 etape ale sezonului 2014:

   Clasa A:

   1. KOVACS ERVIN ZSOLT - BGS MOTORSPORT BUC. - 363 p
   2. JOZSA NORBERT LEVENTE - BGS MOTORSPORT BUC. - 326 p
   3. VARGA ZSOLT(JR) - BGS MOTORSPORT BUC. - 274 p

   Clasa B:

   1. NICOLAE DANIEL - JITSU ZARNESTI - 340 p
   2. CYPRIAN ZDENEC - SLOVACIA - 330 p
   3. SARDARESCU RADU - CSU STIINTA BUC. - 292 p

   Clasa C:

   1. COSTACHE VICTOR IONUT - ADVENTURE RIDE BUC. - 233 p
   2. MARINESCU COSMIN MIHAI DUAL RACING TEAM BUC. - 221 p
   3. BARTALESI LUCA - DUAL RACING TEAM BUC. - 166 p


   Sursa
×