Jump to content
  • entries
    5,185
  • comments
    0
  • views
    504,535

(P) Suplimentele de la Megaproteine – o variantă de luat în seamă


freeriderro

224 views

 Share

Cand vine vorba despre antrenamentele cardio, ciclismul este una din cele mai bune optiuni. Ciclismul sustine sanatatea cardiovasculara, fara sa puna presiune pe solduri sau genunchi. Fie ca te-ai alaturat unui grup de cycling la sala sau obisnuiesti sa faci plimbari pe bicicleta, ciclismul are nenumarate beneficii asupra sanatatii, oferind o stare de bine si ajutandu-te chiar sa scapi de tesul adipos nedorit.

megaproteine.jpg?x12266Ciclismul imbunatateste sanatatea cardiovasculara si forta. Pedalatul pentru perioade medii/ lungi creste ritmul cardiac, imbunatateste circulatia sanguina si respiratia. De asemenea, ciclismul sustine arderea caloriilor, un element-cheie in pierderea din greutate. Vei observa schimbari si la muschii picioarelor, acestia fiind mai tonifiati.

Ciclismul ofera aceleasi beneficii asupra sanatatii cardiovasculare precum exercitiile aerobice. Sanatatea cardiovasculara se refera la sanatatea inimii si a vaselor de sange. Medicii sportivi sustin ca activitatea fizica la nivel mediu, precum ciclismul, pentru o durata de 30 de minute pe zi aduce beneficii asupra sanatatii. Acestea includ: imbunatatirea performantelor sportive, pierdere din greutate si tesut adipos, echilibrarea tensiunii arteriale, reducerea nivelului de colesterol rau din organism, cresterea nivelului de colesterol bun si dezvoltarea sensibilitatii la insulina.

Conform studiilor, o saptamana de inactivitate poate sa scada forta musculara cu pana la 50%. Ciclismul activeaza aproape toti muschii corpului. Pe masura ce pedalezi, folosesti muschii hamstring (biceps femural, semimembranos, semitendinos), gluteii, cvadricepsii, gambele. Muschii abdominali si ai spatelui echilibreaza corpul, iar umerii si bratele iti mentin pozitia corecta pe ghidon. Cu cat pedalezi mai din greu si cu cat urci mai mult, cu atat iti vei intari sistemul muscular si iti vei dezvolta rezistenta.

Megaproteine te incurajeaza sa practici ciclism sau orice sport pentru mentinerea unei stari bune de sanatate si pentru o conditie fizica buna. De aceea, am alcatuit pentru tine pachete speciale de suplimente nutritive: pachet pentru ciclisti amatori  & pachet pentru ciclisti profesionisti.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...