Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    4.284
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    302.142

Trotinetă Street Rush pentru teren dificil

Autentifica-te  
freeriderro

131 vizualizări

Cu toții mai avem din când în când momente de rătăcire, când vrem să schimbăm ceva în viața noastră dar nu știm exact ce. Am dori să trecem la o altă activitate, poate similară cu cea actuală, dar care să nu ne coste prea mult și să ne ofere aceleași senzații. O variantă este trotineta de la Street Rush, despre care-s foarte sigur că-ți poate oferi senzații tari, mai ales dacă o scoți în off-road și nu știi exact cu ce se mănâncă. Nu uita că n-are frâne pe ghidon, are doar una pe roata de spate acționabilă cu piciorul.

dirt-scooter-street-rush-off-roader-black-green.jpg?x12266Ca să te liniștești un pic, află că aceasta are un cadru foarte solid din aluminiu, o suprafață superioară care nu va permite tălpii piciorului să alunece, un head- și un downtube din aluminiu și o furcă din oțel. Ghidoul este construit din aluminiu și are o lățime de 50 de cm, adică aproape cât un ghidon de bicicletă după vechiile standarde. Jantele sunt din nylon, iar anvelopele cu crampoane pot fi umflate după bunul plac. Altfel spus, setezi presiunea în funcție de teren.

Pentru a face trecerea la această nouă activitate, care se anunță chiar distractivă și mă trimite cu gândul la a cere una pentru test, trebuie să pui jos 456 de lei, o sumă decentă spun eu. Mai multe detalii despre această trotinetă poți găsi pe sportaddict.ro.

via Sport Addict


Sursa: Freerider

Autentifica-te  


0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×