Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.563
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    560.237

Fifty Friends vă invită la Sinaia pentru petreceri și pentru biciclit


freeriderro

184 vizualizări

Fifty Friends ne-au anunțat despre evenimentul lor din 23 iunie, Ride, Party, Sleep, Repeat! Acesta se va desfășura la Sinaia, între 23 și 25 iunie. Iată ce aflăm:

event-sinaia.jpg?x12266

Cum funcționează? Cât se poate de simplu: stabilim locul și traseul, hotărâm împreună activitățile și data plecării, ne vedem și pornim la drum. Următorul nostru eveniment este despre biciclit și nu numai. Am ales ca locație Sinaia. În primul rând pentru bike resortul pe care ni-l oferă, cu 4 trasee de downhill și all mountain amenajate și peste 10km de single trail și drum forestier. Pentru că este un minunat playground dedicat tuturor mountain bike rideri-lor și totodată un oraş cu o veche tradiţie turistică, unde întodeauna îți găsești plăcerea de a fi într-un weekend călduros de vară.

Ce vom face mai exact? Ne vom plimba, relaxa și împrieteni. La munte, în aer liber, în natură. Vom pedala. Pe traseele special amenajate, pe lânga ele, pe drum, pe unde vrei tu. În principiu pe tronsonul 1000-1400, deservit de telegondola Sinaia, unde fiecare participant va beneficia de bikepass. Poți veni deja pregătit de acasă sau îți poți închiria bicicletă chiar de acolo. Vom testa super biciclete din zona de E-Bike & MTB Testing special amenajată de prietenii noștri de la 1KTM, care ne vor oferi informații și suport pe tot parcursul evenimentului. Ne vom juca cu balance board-uri. Jucării perfecte pentru minte, trup și suflet. Pe după-masă, la apus, ne strângem cu mic cu mare și ieșim în oraș la o frumoasă paradă.

Și chiar dacă nu te dă pe spate biciclitul, tot avem un motiv la fel de bun pentru care tu să vii: cele 2 petreceri nebune organizate doar pentru noi. Opening party vineri seara, unde Jägermeister ne va ajuta să ne cunoștem mai bine pe ritmul dat de cei de la The VandalList. Party-ul de sâmbătă va fi open bar și pentru a încinge suficient atmosfera, vom face și un foc de tabără. Nici de data aceasta nu lipsește muzica: Deysa Djane, una dintre prezențele îndrăgite pe scena underground, va fi prezentă în deschidere, iar ritmul va fi continuat de The VandalList.
Cazarea ne este oferită de Hotel Cota 1400, care ne va fi gazdă și pentru cele 2 petreceri. Tot aici avem și demipensiune. Totul este inclus în pachet.

Pentru transport punem la dispoziție autocarul #50friends, cunoscut ca #JägermeisterPartyBus. Un autocar al distracției, cu muzică mișto în boxe, cu prieteni, în care petreci până la destinație acompaniat de Jägermeister, servit în cea mai pură formă a sa, rece ca gheața. Bineînțeles, poți opta pentru orice altă variantă de transport aleasă de tine.

N-am uitat nici de amintiri. O parte din experiența noastră va fi transfromată cu pasiune în peliculă de către cei de la Ekous Film, care ne oferă cele mai bune cadre de la sol. Drone, fotografi și fotografii de tot felul vor fi și ele. Așa că o să ai ce povesti.
Cu alte cuvinte, fie că ești mai rider, fie că ești mai petrecăreț, sau pur și simplu îți e dor de o ieșeală, e un weekend cu de toate pentru toți! Motiv să stai acasă n-am găsit. Încearcă experiența #50friends!

Cât te costă?
438 lei pachetul de bază, ce include:
-2 nopți cazare la înălțime – Hotel Cota 1400, Sinaia
-demipensiune – cină vineri și sâmbătă, mic dejun sambătă și duminică
-bikepass valabil sâmbătă cu 5 urcari telegondolă Sinaia ce deservește cele 4 trasee: Happy Bear, Easy Breezy, Old School și Fairy + variantă de upgrade bikepass la fullday.
-reducere 20% la bikepass pentru duminică (indiferent de tip)
-acces E-Bike & MTB Testing Area all day – KTM – biciclete rezistente, durabile și de o calitate ireproșabilă.
-Jägermeister Opening Party – lasă-te purtat de experiența gustului inconfundabil Jägermeister. Ice cold served. Pe ritmul dat de The VandalList
-Open Bar Party sâmbată seara – ride all day, drink all night ? Music by Deysa Djane andThe VandalList
-foc de tabără și împrieteneală
-asistență medicală pe perioada evenimentului
-kit eveniment (brățară eveniment, hartă trasee, stickere, promoționale)
——————————————
Opțional
-transport #JägermeisterPartyBus – 55 lei
-transport bicicletă – 35 lei
-BikePass all day pentru sâmbătă – 30 lei
-BikePass pentru duminică cu reducere 20%
——————————————-
Detalii
cazare: http://hotel-cota1400.ro/
trasee: Bike Resort Sinaia

Dacă iți pare la fel de tentant cum credem noi și ai trecut și de majorat nu rămane decât să iți rezervi locul!


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...