Jump to content
  • entries
    5,179
  • comments
    0
  • views
    504,251

Mavic au anunțat noile roți Deemax DH cu jante de 28 mm


freeriderro

256 views

 Share

2018-mavic-deemax-dh-downhill-mountain-bMavic Deemax DH sunt roți foarte iubite în lumea MTB-ului extrem, atât datorită calității și greutății mici cât și datorită aspectului foarte bling, după cum ne-au obișnuit cei de la Mavic. Recent a fost adăugat în gamă și modelul Deemax Pro pentru enduro, ceva mai ușor dar foarte rezistent, pentru atunci când mai trebuie și urcat.

Noile Deemax DH au jante de 28 mm la interior și sunt un pic mai moi pe verticală fără să abandoneze din rigiditatea laterală.

2018-mavic-deemax-dh-downhill-mountain-bNoile Deemax DH păstrează 28 de spițe, dar acum sunt ultra-ușoare din oțel dublu-tras și spițate în sistem 3x. Jantele primes prelucrare ISM4D pentru a mai scăpa de câteva grame față de modelul anterior ce folosea prelucrare ISM. Rezultatul e o scădere de 20 g față de modelul 2010 de 26 și de 70 g față de modelul de 27.5 anterior, dar care avea jante de 21 mm.

2018-mavic-deemax-dh-downhill-mountain-bDatorită sistemului FORE de găuri pentru spițe, janta nu mai are găuri pe interior așa că montajul tubeless este extrem de ușor.

2018-mavic-deemax-dh-downhill-mountain-b2018-mavic-deemax-dh-downhill-mountain-bButucul spate are ax thru 12×157 mm convertibil la QR normal iar fața de 20 mm thru convertibil la 15 mm thru.

Roțile au și un aspect schimbat, trecând la culoarea neagră. Ele vin din fabrică cu freewheel Shimano/SRAM, unul XD fiind disponibil separat. Se recomandă folosirea anvelopelor între 35-69 mm (1.4 până la 2.7).

2018-mavic-deemax-pro-enduro-mountain-biRoțile Deemax Pro rămân neschimbate, cu jantă de 28 mm în față și 25 mm în spate, pentru a păstra spatele bicicletei mai agil. Greutatea este de 1700 g pentru un set.

Mai multe puteți afla pe pagina producătorului.


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...