Mergi la conţinut

Freerider

  • postări
    5.544
  • comentarii
    0
  • vizualizări
    557.465

Noi cursiere de la Cinelli, din oțel sau carbon, cu disc sau fără


freeriderro

421 vizualizări

Cyclone-distribution-exposure-auto-lightCyclone-distribution-exposure-auto-lightCyclone-distribution-exposure-auto-lightCinelli au prezentat prototipurile cadrelor viitoarelor lor modele. Nemo Tig Disc include prinderi de etrier flat mount și ax thru la ambele roți, cadrul fiind asemănător cu modelul Nemo Tig. Furca pare a fi luată de la modelul Superstar Disc (ambele prezentate mai jos).

Cyclone-distribution-exposure-auto-lightCyclone-distribution-exposure-auto-lightAmbele modele Nemo Tig au cadrul confecționat din tuburi Columbus Spirit fabricate în Italia. Prețul pentru modelul cu frâne clasice e de 2,399.95 USD pentru cadru și furcă. Prețul pentru modelul pentru frâne pe disc nu a fost anunțat dar e de așteptat să fie ceva mai mare.

Cyclone-distribution-exposure-auto-lightCyclone-distribution-exposure-auto-lightCyclone-distribution-exposure-auto-lightModelul cu cadru din carbon Superstar este și el oferit atât în varianta cu frâne pe jantă cât și cu frâne pe disc. Greutatea cadrului anunțată e de 850 g, spațiul permite anvelope de 28 mm, modelul pe disc are ax thru la ambele roți iar cel cu frâne clasice are ax normal. Forma headtube-ului și curbura toptube-ului în zona din față îmbunătățesc modul în care bicicleta răspunde la impacturi mari, absorbind șocul și permițând roții față să rămână stabilă.

Cyclone-distribution-exposure-auto-lightCadrul este compatibil atât cu transmisii mecanice cât și electronice iar prețul pentru varianta pe disc va fi de 1800 USD.

Versiunea cu frâne clasice a Superstar-ului va avea prețul de 1600 USD pentru cadru și furcă și 2500 USD pentru o variantă completă cu echipare Shimano 105.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 


Sursa: Freerider

0 comentarii


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Participa la conversatie

You are posting as a guest. Daca ai un cont, autentifica-te pentru a comenta folosind contul existent.
Nota: Comentariul necesita aprobarea moderatorului inainte sa devina vizibil.

Oaspete
Adaugă un comentariu...

×   Inserat ca 'rich text'.   Insereaza ca text simplu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Linkul a fost inserat automat sub formă de conținut.   Șterge formatarea și afișează ca link simplu

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Creează O Nouă...