Jump to content
  • entries
    5,194
  • comments
    0
  • views
    505,184

Peste 1.400 de rideri vor să ia startul la ZIUA B


freeriderro

225 views

 Share

Competiția ZIUA B, mult așteptata aventură din calendarul Riders Club, va oferi ocazia riderilor mari și mici să exploreze duminică, 6 august 2017, traseele frumoase din pădurea Cernica-Pantelimon și împrejurimile sale. Concursul MTB se află la cea de a 5-a ediție și a fost decalat în calendarul de ciclism datorită ploilor din primăvară. La start și-au rezervat deja locul peste 1.400 de rideri, dornici de a pedala în natură.

ZIUA-B_foto-Ovidiu-Salavastru-3.jpg?x12266Foto: Ovidiu Salvastru.

 Startul concursului ZIUA B, susținut de Gatorade, se va da pe 6 august, începând de la ora 09:00, de pe lângă restaurantul Cernica, de pe malul lacului, locație aflată la marginea Capitalei. Participanții vor explora două trasee, pregătite special pentru ei de echipa MPG și multiplul campion național Răzvan JugănaruScurt – 19 kilometri, accesibil și usor de parcurs de începători și de cei mai mici rideri, începând de la vârsta de 5 ani;  Standard – 38 kilometri, pe care își pot arăta îndemânarea concurenții bine antrenați și foarte competitivi, și pentru care au optat peste 1.000 de persoane.

Starturile vor fi la ore diferite: la ora 09:00 pentru concurenții înscriși la tura scurtă, respectiv la cea de Agrement, și la ora 11:00 pentru cei care vor pedala în cursa lungă, traseele la acest eveniment fiind separate. Mai mult, cei înscriși la traseul Standard vor pleca în mai multe valuri, în funcție de nivelul de abilitate, astfel că fiecare participant la ZIUA B va avea ocazia de a trăi aventura pe două roți așa cum își dorește, fie grăbindu-se să prindă un loc pe podium, fie bucurându-se în voie de mișcare.

Fie că v-ați testat deja abilitățile de rideri în curse la șes, deal sau munte, sau că abia ați descoperit acest sport frumos, fie că vă declarați iubitori de viteză sau pasionați de plimbare în natură, evenimentul ZIUA B este locul perfect pentru a explora toate aceste posibilități și de a profita de atmosfera veselă și distractivă din zona de Start/Finish. Înscrierile sunt deschise până joi, 3 august, la ora 19:00, și se fac online pe pagina evenimentului de pe platforma www.ridersclub.ro.  


Sursa: Freerider

 Share

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Join the conversation

You are posting as a guest. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...