Mergi la conţinut

Salonul Auto-Moto

    

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Cel mai aşteptat eveniment auto-moto îşi deschide porţile pe 20 Aprilie, în Piaţa Constituţiei. Da, ai ghicit, este vorba despre Salonul Auto-Moto! Evenimentul debutează la orele 12, iar preţ de cinci zile, în perioada 20-24 Aprilie, eşti aşteptat cu adrenalină şi surprize non-stop.

f58a368c-7e9b-4437-9bfa-39fbeda7a34b.jpg

În prima zi, vei admira noutăţi expuse la Geneva, multe biciclete, trotinete, Segway şi modele electrie de ultimă generaţie. Vei descoperi ofertele specile de Paşti din partea şcolilor auto-moto, asigurări, motociclete şi accesorii.

A doua zi, joi, maratonul continuă cu oferte la toate exponatele, atât din partea dealerilor, cât şi a importatorilor

Ziua de miercuri te aşteaptă cu sesiuni de Black Friday la accesorii, iar seara, începând cu ora 22, adrenalina se instalează în Piaţa Constituţiei pentru că traficul se închide pe Bulevardul Liertăţii şi Bulevardul Unirii. Va fi amenajată cea mai mare zonă de drift din istorie, cu piloţi din Europa (Bulgaria, Ungaria şi Italia).

În plus, aproximativ 200 de maşini tunate din toată ţara vor face spectacol de culoare şi sunet, dar mai ales de cai putere, special pentru tine.

Motocicliştii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare cu acces gratuit pentru ei şi însoţitor, cu zona special amenajată de socializare şi concursuri, iar sâmbătă la ora 14:00 sunt invitaţi la Parada Moto Slowriders. Urmăreşte-ne în continuare pentru a obţine detaliile privind traseul.

Toţi vizitatorii care vin la Salonul Auto-Moto sâmbătă, 23 Aprilie, şi duminică, 24 Aprilie, primesc din partea casei:
- mâncare;
- bere, sucuri;
- expoziţie tuning;
- show non-stop de drift;
- taxi drive cu Titi Aur;
- transport gratuit din Piaţa Constituţiei (oferit de Uber);
- magneţi foto cu hostesselede la SAM;
- muuuuulte alte surprize!

Concluzia este simplă: de ce să stai acasă între 20-24 Aprilie, când poţi veni la Salonul Auto-Moto şi să te distrezi pe cinste?!


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×