Mergi la conţinut

Carpath Enduro

    

Evenimente Motociclism
green.kecske

Detalii eveniment

Clubul Zen World Extreme, organizatorul renumitei competiții Hard Enduro Piatra Neamț, a anunțat organizarea unei competiții de hard enduro (sau enduro extrem, cum i se mai zice) la Predeal, pe 24-26 iunie anul acesta. Practic. HEPN devine Carpath Enduro și traseul se mută din munții Neamțului în centrul țării. Premiile sunt consistente la fiecare categorie.

bdhacdjb-724x1024.jpg

Competiția Hard Enduro Piatra Neamț a devenit consacrată în doar câțiva ani (a fost organizată pentru prima dată în 2011), cu rideri de top precum Graham Jarvis, Jonny Walker, Paul Bolton, Wade Young și Alfredo Gomez aliniindu-se la start de-a lungul anilor.

Pentru 2016, clubul Zen World Extreme, organizatorul competiției, a trecut la următorul nivel, mutând cursa în centrul țării, la Predeal și dându-i un nou nume. Carpath Enduro va avea loc între 24 și 26 iunie și va conta ca etapă a Campionatului European de Enduro Extrem, a Campionatului Est-European de Enduro Extrem și a Campionatului României de Hard Enduro.

Competiția va fi împărțită pe mai multe clase: Pro, Expert, Hobby, Feminin, Veterani, iar totalul premiilor care se vor acorda la finalul competiției depășește 15.000 de euro.

Astfel, câștigătorul clasei Pro va primi 1.700 de euro, al clasei Expert 800 de euro, iar câștigătoarea clasei Women (Feminin) va primi 500 de euro. Traseul clasei Veterani (+45 de ani) va fi același cu cel de la Experți, iar traseul clasei Women va coincide cu cel de la Hobby. Primii rideri clasați la Hobby vor beneficia de premii constând în echipamente și accesorii pentru enduro în valoare de peste 3.000 de euro.

Pentru mai multe detalii și pentru înscrieri, puteți intra pe site-ul competiției Carpath Enduro.


Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×