Mergi la conţinut

Carpathian MTB Epic 2017

    

Evenimente Ciclism
Bike Love

Detalii eveniment

CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs de ciclism MTB pe etape, full-service, care va oferi participanților o experiență competițională deosebită, inedită și frumoasă, dar și plină de provocări ce le va testa limitele fizice și mentale pe durata celor 4 zile. Evenimentul se află la prima ediție, are un format SOLO și se desfășoară în perioada 21-24 Septembrie 2017 în complexul de nivel olimpic Cheile Grădiștei – Resort Fundata, județul Brașov.

Este o competiție care s-a născut din dorința de autodepășire, din pasiunea pentru sport și natură, și pentru a oferi oportunitatea de a crea noi aventuri, cu povești și senzații memorabile. Înscrierile se fac exclusiv online și sunt deschise în perioada 15 Mai – 10 Septembrie 2017, iar vârsta minimă de participare este 19 ani!

“Pe parcursul celor 4 zile, la CARPATHIAN MTB EPIC, ne-am propus să descoperim România sălbatică, să ajungem pe crestele înalte ale munților unde doar caprele negre mai concurează. Ne vom putea bucura de o incursiune în zonele naturale protejate, unice în Europa, pe care le vom putea explora pe două roți în încercarea de a ne testa cât mai mult limitele fizice și psihice. Pe lângă traseele pline cu provocări, vom pregăti și multe surprize și petreceri tematice, pentru a ne relaxa într-o atmosferă deosebită după curse” – Tudor Mocuța, New Business Director în cadrul MPG.

Traseu:

Etapa 1 – Prolog XCO – 6 km, cursă opțională, setează ordinea plecării în Etapa 1
Etapa 2 – 58 km, 2.140 m diferenta de nivel
Etapa 3 – 54 km, 1.830 m diferenta de nivel
Etapa 4 – 45 km, 1.780 m diferenta de nivel
Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×