Mergi la conţinut

Gârboavele XC 2017

Evenimente Ciclism
Bike Love

Detalii eveniment

Locatie
Complex Stejarul - Pădurea Gârboavele, Galați

De la organizator:

"Ne îndreptăm cu pași repezi spre a 7-a ediție a concursului de MTB, Gârboavele XC, care va avea loc sâmbătă, 8 aprilie 2017. Iarna mai are câteva cuvinte de spus și face ultimele piruete, dar noi am început  pregătirile pentru cursă. Sponsorii, partenerii, fotografii și echipa de voluntari  sunt și ei pregătiți pentru a da piept cu participanții. Înscrierile sunt în toi, de fapt mai sunt disponibile aproximativ 50 de locuri din totalul de 200.
Inițial am fi vrut să facem cursa pe 1 aprilie, dar am zis ca nu cumva lumea să creadă că este o păcăleală și să nu se prezinte la Start. Sperăm că dacă va fi mai tarziu cu o săptămână, vom avea parte de o vreme numai bună de biciclit.

Traseul din acest an este identic cu cel de anul trecut, desfășurându-se în ture, 3 ture amatorii și 5 avansații. O tură are aproximativ 12 km lungime și 280 m diferență de nivel. Traseul este accesibil oricărui iubitor de ciclism care deține o bicicleta de tip MTB.
În ceea ce privește taxa de înscriere, aceasta va crește încet (dar sigur). Tariful de pornire va fi de 40 de lei, urmând să crească cu 10 lei la fiecare 2 săptămâni. Pentru că mereu vrem să aducem ceva nou la GXC, anul acesta vom da naștere și la o mascotă. O veți vedea la start, iar premianții o vor putea lua și acasă. Participanților le-am pregătit și câteva bucurii: "pasta party", tombolă generoasă, suveniruri de la GXC și multe altele.
Vă așteptăm să fiți alături de noi, dacă nu ca participanți, măcar ca spectatori pentru încurajarea celor care pedalează."
Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×