Mergi la conţinut

Țiglina XCO Race 2017 Galați

Evenimente Ciclism
Bike Love

Detalii eveniment

Tiglina XCO Race este evenimentul care face inaugurarea primului parc sportiv din Galați adresat iubitorilor de ciclism montan și alergare montană - Tiglina Bike and Trail Park. Locația aflată în mijlocul orașului Galați este o oaza de relaxare ce te poartă prin peisaje sălbatice, cu liane și vegetație luxuriantă, unde intervenția civilizației urbane și-a făcut cu discreție simțită prezența.Competitia este adresată tuturor practicantilor de ciclism amator, cu mai multă sau mai puțină experiență, fiind împărțit în două curse, cu două trasee diferite atât ca lungime cât și ca dificultate, purtând participanții într-o lume inimaginabilă.

Traseul pentru AMATORI NERVOSI va oferi delicii spectatorilor si ”flow” antrenant concurenților, având o lungime de cca 5 km cu o diferență de nivel de 150 m ascendent, în 4 ture, cu un total de 23 km.

Traseul pentru AMATORI RELAXATI va fi ceva mai mult decât o ”plimbare de duminică prin parc”, siguranța și plăcerea mersului cu bicicleta prin natură fiind elementul de bază. Acesta va însuma 14 km, în 4 ture, cu o diferență de nivel de cca 50 m ascendent
Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×