Mergi la conţinut

MTB Zarnesti Challenge 2018

Evenimente Ciclism
Bike Love

Detalii eveniment

MTB Zarnesti Challenge este un concurs de tip maraton ce va avea ca punct de plecare centrul orasului Zarnesti, punctul de sosire fiind Baza de Motocros Brebina, locul in care a avut loc Campionatul National de XCO. Vom avea aci doua trasee: Junior Track - de aproximativ 50 km si 1500 m diferenta de nivel si Master Track - cu aproximativ 2800 m diferenta de nivel.

Traseul va parcurge aproape intregul areal pitoresc al muntilor Piatra Craiului, dar si cele mai importante puncte de atractie ale Orasului Zarnesti. Urcarile kilometrice vor fi imbinate cu zone tehnice de coborare, totul imbracat intr-un peisaj al carui farmec aparte poate fi descoperit doar pe bicicleta.

MTB Zarnesti Challenge este un concurs realizat atat pentru concurenti cat si pentru spectatori, acestia avand posibilitatea de a vedea concurentii din cel putin 5 puncte diferite ale traseului. Distanta cu masina intre punctele de vizibilitate nu este mai mai mare de 10 km.

Un element de noutate la aceasta competitie va fi categoria +90 kg care va fi introdusa in plus fata de categoriile clasice ale participantilor de la Junior Track. Un traseu original "a la Cristi" cum spun o parte din cei care au participat la concursurile pe care asociatia le organizeaza.
Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×