Mergi la conţinut

etapa pilot a Campionatului de Viteza pe Circuit

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

O veste excelenta, un adevarat cadou pentru practicantii si fanii motorsportului din Romania! 4Tuning are bucuria de a anunta oficial etapa pilot a Campionatului de Viteza pe Circuit si a Campionatului de Accelerare, organizata de Fire Motorsport si Rally.ro: Serres Cup.

Un weekend auto si moto pe circuit in perioada 27-30 Septembrie, un adevarat regal motorsport, in parteneriat media cu 4TuningRO.

Circuitul de la Serres – Grecia este construit conform standardelor FIA si este cel mai apropiat circuit omologat, fiind la doar 630Km de Bucuresti.

Curse programate:

- piloti licentiati, si masini omologate.

- amatori, masini neomologate, unde sunt necesare doar casca si manusi

- curse monomarca

- curse de accelerare pe 400m.

Deasemenea, etapa va gazdui cursuri de initiere in arta pilotajului si sesiuni de free practice cu masini pregatite pentru circuit.

In cadrul Serres Cup, Master Tuner pune la dispozitia pasionatilor de viteza o masina de curse special pregatita pentru circuit, Peugeot 206 RC.

Ca sa oferim si niste cifre exacte putem vorbi de un total de 7 ore de antrenamente libere, 3 ore de antrenamente cronometrate, 5 ore de curse, plus cursurile de pilotaj, si sesiuni de pilotaj cu masini inchiriate!

Daca nu poti participa, poti fi acolo cu autocarele puse la dispozitie cu un cost minimal. Si daca nu reusesti sa ajungi, va fi acolo 4Tuning pentru tine.

Regulamentul, inscrieri, detalii in legatura cu traseul, plecari, cazare, taxe, gasiti pe www.4tuning.ro , unde poti vedea si cluburile, independentii, masinile inscrise pana acum.

4Tuning va invita si va asteapta la Serres Cup.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×