Mergi la conţinut

Carpatica Rally Raid - Alege Viata 2008

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Mai multe discutii:

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=48260

Timp de patru zile „CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIAŢA” şi „SALONUL CARPATICA” 2008 EDIŢIA A II-A va deveni un punct de referinţă pentru lumea auto şi moto şi deasemenea pentru pasionaţii sportului cu motor din zona de Vest şi Nord-Vest din Romania.

Fiind considerat cel mai atractiv eveniment auto-moto al regiunii, a atras în rândul organizatorilor şi AGENŢIA NAŢIONALĂ ANTIDROG (ANA), reprezentată de CENTRUL DE PREVENIRE, EVALUARE ŞI CONSILIERE TIMIŞ aceasta considerând evenimentul ca fiind unul cu impact social major. Din pespectiva politicii promovate de către ANA se doreşte responsabilizarea conducătorilor auto, conştientizarea lor şi a publicului larg cu privire la riscurile asociate consumului de alcool şi droguri. Pentru ca acţiunile ANA să aibă un impact cât mai mare în comunitate asociem adesea evenimente mai puţin convenţionale punând accentul pe creativitatea şi valorizarea abilităţilor personale. În acest mod mesajul nostru cu caracter preventiv ALEGE VIAŢA se bucură de o mai mare receptivitate atât în rândul celor direct implicaţi în eveniment cât şi în rândul publicului.

Din aceste motive evenimentul a atras atenţia autorităţilor locale şi a altor organizaţii guvernamentale şi neguvernamentale, în calitate de factori responsabili în rezolvarea problemelor societăţii noastre în ceea ce priveşte traficul rutier, a celor angrenaţi în trafic, beneficiind de sprijinul autorităţilor locale, cum ar fi Consiliul Judeţean Timiş, Primăria Municipiului Timişoara, al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, al Jandarmeriei, dar şi al autorităţilor locale din judeţele Arad, Bihor şi Satu Mare.

„CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIAŢA” şi „SALONUL CARPATICA” 2008 EDIŢIA A II-A se prezintă ca o carte de vizită atât pentru sportul cu motor Bănăţean cât şi pentru oraşul Timişoara. Prin programul extrem de atractiv pentru publicul vizat, dar şi prin locaţia centrală oferită de colaborarea Clubului POLARIS SPEED RACING cu SC TIMCO SA transformă Halele TIMCO în una din cele mai atractive şi spectaculoase din Timişoara.

Amploarea evenimentului reprezintă, fără îndoială, o motivaţie puternică atât pentru vizitatorii şi amatorii de senzaţii, iubitori consacraţi ai sportului cu motor, cât şi pentru numeroase firme de renume în calitate de expozante la SALONUL CARPATICA 2008 din cadrul CARPATICA RALLY RAID – ALEGE VIAŢA” 2008.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×