Mergi la conţinut

Mars Motociclistic, Rebel Bikers

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Mai multe discutii: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=48879

Mars motociclistic cu sprijinul Politie Rutiere ,a Primariei Oradea...

Asociatia sportiva Rebel Bikers impreuna cu Casa de Cultura si Primaria Municipiului Oradea invita motociclistii la alaiul Toamna Oradeana.

Locul de intalnire este : Rogerius , blocuri Zig-Zag ora 17:30

Se organizeaza o caravana motociclistica impreuna cu masini tunate cu sprijinul Poilitiei Rutiere care ne v-a escorta in cadrul organizat. Pornirea oficiala la orele 18:00.

Traseul :Rogerius Zig-Zag, Bulevardul Dacia, Parcul Petofi, Republicii, Bulevardul Magheru, Podul Dacia, Parcarea mare din strada Independentei.

Ceea ce trebe sa subliniem, organizatorii s-au gandit anul acesta sa faca deschiderea Toamnei Oradene in viziune moderna, iar alaiul Toamnei Oradene sa fie prezentat de catre motociclisti si de cei cu masinile tunate,adica noi vom reprezenta orasul in aceasta deschidere oficiala. In concucluzie cei care doresc sa participe la acest eveniment sunt rugati sa aiba o maniera corespunzatoare deplasarilor civilizate in coloana organizata pentru ca trebuie sa dam un exemplu locuitorilor acestui oras si participantilor la trafic ca suntem si putem fi foarte civilizati in trafic deoarece acest mars motociclistic este organizat si in scop educativ de prevenire a accidentelor si atragere atentie asupra existentei motociclistilor in trafic.

Deci daca vremea ne permite si nu va ploua ne vedem Vineri 19 Septembrie pe Bulevardul Dacia la blocurile ZIG-ZAG ora 17:30.

Pentru mai multe informatii sunati la 0741.357.853 --Marius Vrabies .. sau Joi seara ora 20 la sediul Pyrostop str. Sovata nr.50 langa magazinul Novaeuro.

HAIDETI SA TURAM MOTOARELE IN CADRUL CIVILIZAT SI ORGANIZAT !

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×