Mergi la conţinut

Biker Dance, Dansam pentru Mirela

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Mai multe discutii si informatii:

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=51729

http://bikerdance.wordpress.com

BIKER DANCE va avea loc Duminica, pe 14 decembrie 2008, incepand cu orele 20:30, in The Silver Church Club (fost Preoteasa, parter, mai precis Calea Plevnei nr. 61, langa Casa de Cultura a Studentilor, in spatele Operei Romane). Evenimentul consta intr-o petrecere cu strangere de fonduri si un concurs de dans, si este dedicat Mirelei, prietena noastra.

In august 2006, Mirela a avut un accident cu motocicleta. Neatentia unui sofer a aruncat-o in scaunul cu rotile, iar doctorii nu ii dadusera sanse sa mai mearga vreodata, fiind paralizata de la piept in jos. Singura sansa a Mirelei consta intr-o operatie cu implant de celule embrionare (stem), realizabila in Beijing, operatie care o costa 30,000 Euro. Ne-am mobilizat si atunci, in cadrul a doua evenimente caritabile (o Motolicitatie si Motocab), in urma carora am reusit sa strangem cei 30,000 Euro. Mirela a plecat in Septembrie in China, cu noi sperante si cu sansa unui viitor mai bun. Intoarsa in tara in Noiembrie, Mirela a recunoscut ca operatia a fost un succes, a inceput sa isi simta picioarele! Simte o atingere puternica, simte o mana rece, a inceput sa impinga usor cu picioarele, speranta exista din plin acum! Insa lupta ei nu se opreste aici.

Mirela are nevoie de 60.000 euro pentru tratamentul de recuperare locomotorie, care este imperativ pentru ca Mirela sa isi recapete functiile locomotorii si pentru a-si asigura o recuperare completa. Tratamentul se intinde pe o perioada de doi ani, consta in zece sedinte ce costa intre 5-6000 Euro si poate fi facut intr-o clinica specializata din Franta.

Motociclistii se aduna din nou pentru a-si ajuta prietena, ba chiar isi pun echipamentele moto si castile si DANSEAZA. Juriul, compus din personalitati si oameni ce impartasesc aceasta pasiune pe doua roti, va da note celor 12 echipe inscrise in concurs, iar castigatorii vor primi trofee cu totul speciale. Va invitam sa ne fiti alaturi, sa radeti, sa dansati si sa va distrati cu noi, in cadrul unei petreceri de mare angajament. Mai presus de toate insa, va invitam sa donati sau sa ne ajutati sa strangem cei 60,000 Euro pentru Mirela.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×