Mergi la conţinut

Transcarpatic Rally Romania 2009

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

1642.jpg Foto ©: A.S. Clubul Trans Carpatic Apasa pt marire Satu Mare - Mangalia, 2800 km, 1800 km de speciale, 7 zile de adrenalina, traversand Carpatii, din Campia de Vest pana la Marea Neagra. Asa se prezinta pe scurt a VII-a editie Transcarpatic Rally 2009, un raliu tot-teren romanesc cu participare internationala.

Acesta va avea loc in perioada 27 iulie - 8 august 2009 si este organizat de A.S. Clubul Trans Carpatic Brasov cu sprijinul administratiilor publice locale si a altor companii, sub egida FIA, FIM, UEM si FRM. Raliul este deschis tuturor vehiculelor 4x4, 4x2, motocicletelor, quad-urilor, si atv-urilor inscrise in circulatie.

Probele speciale de viteza vor alterna cu cele de navigatie iar bivuacurile vor fi organizate in orase, in asa fel incat sa existe conditii de service, conditii de cazare (hoteluri), care sa ofere tot confortul necesar dupa fiecare etapa parcursa.

La categoria moto, atv si quad, Transcarpatic Rally 2009 este inscris in Calendarul competitional European, este candidata ca etapa in Cupa Mondiala pentru 2010 si de asemenea conteaza in Campionatul National de Raliuri Tot Teren al Romaniei coef 5.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×