Mergi la conţinut

EMA - Enisala

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Mai multe discutii alaturi de program:

http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=57510

EMA Enisala Editia a 4-a. “Pe aripile catipoliei” 27-31 mai 2009

bar_mobil_thumb.jpgFirst Evening's Special

Evenimentul este organizat pentru a petrece unui week-end lung si excelent pe motocicleta/ATV; pentru a cunoaste o alta Dobrogea, a locui intr-o locatie de exceptie, nu mai putin a avea cateva seri dupa pofta inimii, cor lipovenesc, cu cina si socializari frumoase printre cei care impartim o pasiune

- Toate traseele sunt complet noi fata de editia 2008. Partea de asfalt se limiteaza la 7-9 km. Restul este offroad (soft).- Clubul pastreaza, din punct de vedere architectural, traditia lipoveneasca, cu peretii albi, detalii albastre si acoperis de stuf.

- Amplasarea clubului la poalele cetatii Heracleea si pe marginile lacurilor Babadag si Razelm (in apropierea padurilor de langa satul Slava Rusa si manastirea Uspenia) va va introduce in atmosfera istoriei dobrogene.

- Clubul functioneaza cu circuit inchis.

- Rotonda (living-ul), cu diametrul de 16 m, are o suprafata utila de circa 200 mp.

- Salonul otoman, conceput in stil traditional turcesc.

- Crama proprie.

- In 2 imobile separate (Lavanda si Aticum) se afla camerele pentru cazare.

- Cele doua imobile sunt compartimentate in camere de cate 2, 3 locuri, respectiv apartament de 4 locuri.

- O priveliste grandioasa, de pe cele 3 terase, permite vederea asupra imprejurimilor pana la o distanta de circa 15 km.

- Gradina cu levantica si aleile etajate, se intind pe o suprafata de circa 6 000 mp dintr-un total de 12.000 mp ale clubului.

- Amfiteatru in aer liber, cu loc amenajat de foc (40 locuri).

- Gratare (separat pentru peste si pui, vita, etc). Ceaun pentru ciorba de peste.

- Cuptor traditional de paine (foc de lemn).

- Parcare pazita, in interiorul clubului.

- Cladirile sunt construite din piatra, lemn, acoperis acoperit cu stuf iar zidarie este taraneasca traditionala.

- La constructie s-au folosit culorile locale, in asa fel incat totul sa rezoneze cu imprejurimile si traditia locala.

- Mesele sunt atent pregatite, cu ingrediente proaspete, pe specificul local si nu numai.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×