Mergi la conţinut

Seth on Fire Bikers Fest - Cluj 2009

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

1809.jpg Foto ©: Seth Riders Club Apasa pt marire In perioada 29-31 mai 2009 Seth Riders Club va organiza la Cluj-Napoca o intrunire pentru toti motociclistii din tara intitulata "Seth on Fire".

Organizatorii se afla la cea de-a doua editie si promit sa asigure cel putin atmosfera de anul trecut, evenimentul urmand sa aiba loc in acelasi minunat camping Eldorado. Aceasta este o locatie amenajata la standarde europene, sub administratie olandeza, situata la 15 km de Cluj-Napoca, cu acces direct din drumul european E60.

Pe langa concursurile cu premii, specifice unei intruniri de motociclisti, Seth Riders Club va pregateste 1.500 l de papricas de pui si o tombola a carei mare premiu va fi o motocicleta Suzuki Bandit.

Trupele care va vor incanta pe parcursul celor doua seri de distractie maxima sunt Desperado si C.A.S.H. alaturi de formatiile tribut Iron Maidnem si AB/CD.

Pretul biletului de intrare va fi de 30 lei pentru intreaga perioada. Pentru mai multe informatii legate de aceasta intrunire accesati website-ul Seth Riders Club.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×