Mergi la conţinut

Chevrolet DragRacing la Satu Mare

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

1886.jpg Foto ©: Chevrolet DragRacing Apasa pt marire Organizatorii Chevrolet DragRacing anunta ca pana in prezent s-au inscris 40 de participanti la concursul de accelerare ce se va desfasura in data de 14 iunie 2009 pe aeroportul din Satu Mare.

Cei care urmeaza sa ajunga la linia de start sunt din Timisoara, Cluj si Bucuresti, in plus anuntandu-si prezenta participanti din Oradea, care vor iesi in evidenta cu masinile lor in cadrul unui tuning-show de exceptie.

La eveniment sunt asteptati si campionii europeni ai driftingului, Kerenyi Adam si Papp Peter (Ungaria), care vor roade asfaltul inclusiv in asa-numitul "tsuiso", un spectaculos drifting in pereche.

Punctul culminant al zilei va fi demonstratia facuta de Erdos Csaba la bordul unui dragster cu motor de 3.000 de cai putere, care atinge 100 km/h in doar 0,9 secunde. Acelasi Erdos Csaba va face si un spectaculos show de streetfighter cu motocicleta.

Nu doar pasionatii de viteza vor putea gasi lucruri pe placul lor la Chevrolet DragRacing. Evenimentul va reuni numeroase masini speciale, cu infatisare de desene animate, create de pasionati ai genului. De asemenea, pe pista aeroportului vor fi expuse zeci de oldtimere ale unor colectionari din Baia Mare, Cluj-Napoca si Oradea.

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×