Mergi la conţinut

Enduro Panorama Ghelari

    

Evenimente Motociclism
Oaspete

Detalii eveniment

Mai multe discutii: http://www.pro-bike.ro/forums/index.php?showtopic=68318

ENDURISTII SE INTORC IN TINUTUL PADURENILOR - ENDUROPANORAMA 2 Ghelari, jud Hunedoara, Romania !

Va asteptam sa fiti alaturi de noi pentru 3 zile de enduro a la HAITA - 30 aprilie, 1 mai, 2 mai !

Pregatim trasee mai lungi, mai adevarate, distractie mai mare!

Concursul ENDUROPANORAMA a fost gandit inca de la inceput ca un concurs de 3 zile. ( 1 zi prolog si doua zile de enduro ) pentru ca nici noua nu ne place sa strabatem jumatate de tara si sa petrecem in masina, pe drum, mai mult timp decat pe traseul de concurs. Prologul, hmmmm, nici noua nu ne plac prologurile. Dar trebuie sa dam ceva inapoi oamenilor de acolo, din Ghelari.

" Nenea, nenea , mai vin oamenii aia multi cu motociclete ? " ne-a intrebat odata un copchil de vreo 6 ani din Ghelari, cu o sclipire de speranta in ochi. Atunci am stiut sigur: la EP2 va fi prolog si va fi in cariera!

Una din concluziile trase dupa editia I ENDUROPANORAMA a fost ca traseul de concurs trebuia sa fie mai lung. Alta concluzie este sa marcam traseul cu banda, sa nu facem concurs pe GPS. Am bagat lucrurile astea la cap pentru EP 2 si va garantam anul acesta 155-160 KM DE TRASEU IN CELE TREI ZILE!!!!!!!!! In conditiile in care anul trecut am avut 90 km de traseu pentru o taxa de participare de 140 lei, rezulta ca taxa de participare raportata la kilometrul de traseu nu s-a modificat semnificativ de anul trecut. ( vorbesc in mare, nu ma apuc sa fac calculul exact )

Organizarea ENDUROPANORAMA sub egida FRM a fost pasul pe care a trebuit sa-l facem pentru ca acest concurs sa fie si sa devina unul de traditie in judetul Hunedoara si in tara. Vrem sa facem un lucru serios aici si acest lucru numai asa puteam sa-l facem, chiar daca acest lucru a condus la cresterea costurilor pentru participanti ( licenta, asigurare, vizita medicala ) .

De asemenea dorim ca anul acesta sa crestem calitatea unor servicii oferite participantilor ( ceea ce implica costuri suplimentare si pentru noi) : paza parc moto, servicii medicale de urgenta, servicii de salvamont, etc.

Nu in ultimul rand preturile practicate de pensiunile din zona Ghelari pentru cazare si masa sunt preturi rezonabile.

Sperand sa treaca o data iarna ( anotimpul ) si vantul ( de prin buzunare ) va salutam si va asteptam la ENDUROPANORAMA 2 !

HAITA!

Mai multe detalii privitoare la concurs pe www.motoclubhaita.ro

Autentifica-te  

Recommended Comments

Nu există comentarii.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a comenta

Trebuie să fii membru pentru a putea lăsa comentarii

Creează un cont

Înregistrează-te în comunitate. Este uşor!

Înregistrare

Autentifică-te

Ești deja membru? Autentifică-te aici.

Autentificare

×